3 Mart 2013 Pazar

[CH2] - Mullrian Hazine Sandığı

Merhaba arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere "Mullrian Hazine Sandığı"nı anlatacağım. Mullrian Hazine Sandığı, birçok oyuncumuzun merakla beklediği paketlerden biri.




Bu paket öyle bir paketki eşyadan, oyun içi paraya, tecrübe puanına kadar isteğiniz doğrultusunda kazanabileceğiniz şeyler içeriyor. Şimdi Mullrian Hazine Sandığı'nın içeriği hakkında bilgi vermeye başlayabilirim. :)


Mullrian Hazine Sandığı'nı açtığımızda karşımıza 4 seçenek geliyor. Bunlar ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi;

Tecrübe Puanı
Eşya
Kıyafet
Para


Tecrübe Puanı


Tecrübe Puanı'nı seçtiğinizde, size bir "Mullrian Tecrübe Çantası" vermektedir. Bu paketin içerisinden çıkacak olan pasta ile de seviyenize uygun bir tecrübe puanı kazanıyorsunuz.


Eşya




 Eşya seçeneğini seçtiğinizde ise bir "Mullrian Eşya Çantası" kazanıyorsunuz. Bu çantanın içerisinde oyun içerisinde bulunan eşyalar, şansınıza göre çıkabiliyor.

Kıyafet





Kıyafet seçeneğini seçtiğinizde ise bir "Mullrian Kıyafet Çantası" kazanıyorsunuz. Bu çantanın içerisinde bulunan kıyafetler ile gücünüze güç, savunmanıza savunma katabilirsiniz.



Para





Para seçeneğini seçtiğinizde ise bir "Mullrian Para Çantası" kazanıyorsunuz. Bu çantanın içerisinden farklı miktarlarda "Moğol Parası" ya da "Moğol Sikkesi" çıkmaktadır.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyunu ile birlikte sizler de MMORPG keyfini tam anlamıyla alıyorsunuzdur umarım. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder