24 Şubat 2013 Pazar

[WOB] - Yeni Birlik: Büyü Bozucular

Merhaba arkadaşlar. Bugün ki blog yazımda sizlere World Of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'ne son yama ile birlikte gelen Büyü Bozucular ırkını tanıtacağım.

Yeni Birlik: Büyü Bozucular




Bu amazonlar savaştaki tüm büyü kullanıcıları için büyük bir tehdit oluştururlar. Etraflarındaki mistik enerjileri toplayan Büyü Bozucular, savaş alanındaki herhangi bir hedefteki tüm büyülü etkileri bir anda ortadan kaldırabilirler. 

 Amazonlar ırkına eklenmiş olan Büyü Bozucular, bir usta birlik olup aynı zaman da düşmanlarının korkulu rüyası haline gelmişlerdir.

Yeni Yetenek: Büyü Bozma


“Büyü Bozma” atıldığı birlikteki bütün büyülü etkileri kaldırır. Büyü yeteneklerini öğrenmek yıllar süren çalışma ve disiplin gerektirir. Büyü bozmayı öğrenmek ise bundan daha zordur ve çok daha uzun sürer. Bu yeteneği eskiden sadece cadı doktorlar kullanabilirdi. Fakat Savaş Lordları unutmamalıdır ki bir birliğin üzerindeki laneti kaldırırken şifacıların büyülerini de kaldırıyor olabilirler.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bu serüvene bekliyorum. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız. Wob Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder