9 Şubat 2013 Cumartesi

[WOB] - Alev Püskürtücüler

Merhaba arkadaşlar. Bugün ki blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'ne en son yama ile birlikte eklenen Cüceler ırkının yeni sakini Alev Püskürtücüleri ve yeteneğini anlatacağım.

YENİ BİRLİK: Alev Püskürtücüler




Son gelen yama ile birlikte tüm dengeler düzenlendi. Yeni bir birlik ve yeni bir yeteneğin yanı sıra oyun içerisine Türk oyuncularımızın rahatlıkla birbirlerine ulaşabilmeleri için Türkçe Sohbet kanalı da eklendi. O da yetmedi, 45 seviyeye ulaşan oyuncularımız için ise kalıcı kontrol puanı ve mağaza da indirim sağlayan 15 ek ihtişam seviyesi getirdik.


Cüce Run Mühendisleri uzun uğraşlar sonucunda yeni savaş ekipmanları üretmeyi başardılar. Yapmış oldukları yeni ekipmanlar, cüce birliklerini daha da güçlü kılmak için yeterli olduğu düşünüldü. Ateş ile run teknolojisinin birleşiminden meydana gelen bu ekipmanlar, düşmanlarını lav serpintisine boğarak bir çok savaş alanından galip çıkmalarını sağladı. Etrafa yaydıkları alev dalgasıyla, düşmanlarının ilk saldırıdan sonra da alevler içerisinde yanarak hasar almalarını sağlamaktadırlar.

YENİ YETENEK: Alev Püskürmesi


Alev Püskürtücüler, yetenekleri "Alev Püskürmesi" ile birlikte alev püskürerek önündeki düşmanlara savaş alanını dar ederler ve ciddi hasarlar almalarını sağlarlar. Morta Kar dağlarının yakınındaki ork karakollarını yakıp geceyi güne çevirirken, "İntikam bundan sonra sıcak yenecek!" diye haykırmayı da ihtmal etmiyorlar.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bu serüvene bekliyorum. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız. Wob Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder