29 Mart 2013 Cuma

[CH2] Tengri Harfleri

Selamlar arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası farklı etkinlikler ve görevlerle her zaman ilk gün ki gibi karşınıza gelmekte. Bugün ki blog yazımda sizlere, Cumartesi günlerinin vazgeçilmez görevi "TENGRİ" harfleri toplamaktan söz edeceğim.



TENGRİ kelimesi, her ülkenin kendi başkentinde bulunan labirentlerden düşürdüğünüz tengri taşlarından meydana gelmektedir. Bu taşlar birleştiğinde "TENGRİ" kelimesini meydana getirmektedir.



Bu taşlar, "Tabletleri Toplama" adlı göreve ait eşyalardır. Bu görevi sadece "Cumartesi" günü alıp ve yine "Cumartesi" günü teslim edebiliyorsunuz. Görevi alabilmek için başkentleriniz de bulunan Aktivite Görevcisi Alina'ya gitmeniz gerekmektedir.

Görevi aldıktan sonra labirente gidip, orada bulunan yaratıkları öldürerek harfleri toplayabiliyorsunuz. Görevi tamamlamak için toplayacağınız harfler TENGRİ kelimesini oluşturmalıdır. TENGRİ kelimesini oluşturduktan sonra, Cumartesi günü görevi teslim edebilirsiniz.

"Tabletleri Toplama" görevi sizi seviyenize göre tecrübe puanı ile ödüllendirir. Karakterinizin seviyesine kadar yüksekse o oranda tecrübe puanı kazanırsınız.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyunu Türkiye'de yer alan MMORPG oyunlarından en iyisi! Cengizhan oyunu indirmek için sizde geç kalmayın, aramıza katılın.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder