17 Mart 2013 Pazar

[CH2] Hazine Hırsızları


Selamlar,

Cengiz Han 2 oyununda yer alan başka bir görevin tanıtımı ile tekrar karşınızdayım. Bildiğiniz gibi Pekin Şehir Merkezi'nde yer alan bir Hazine Hırsızları görevi vardır. Genel olarak tabir etmek gerekirse, 4 adet harita parçasını birleştirerek tam bir harita yaptığımız görevden bahsediyorum.




Şimdi gelelim detaylara...

Hazine Hırsızları Görevi 

Hazine hırsızları görevini Pekin Şehir Merkezi’nde bulunan Saray Muhafız Kumandanı “Da Luchi” den alabilirsiniz. Ancak bu görevi alabilmeniz için en az 40 seviye ve üzeri olmanız gerekmektedir. Günlük bir görev olan hazine hırsızları görevini 40-49 seviye arası oyuncular; günde iki kez, 50-59 seviye arası oyuncular; günde 5 kez, 60 seviye ve üzeri oyuncular ise günde on kez bu görevi yapabilirler.


Size verilen görevleri başarı ile bitirdiğiniz takdir de ödül olarak dört hazine haritası parçasından birisini seçebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz her parça beşerli paketler halinde size verilecektir. Ne kadar çok görev yaparsanız o kadar çok hazine haritası parçanız olacaktır.


Harita Parçalarını Nasıl Birleştirebilirim?

Hazine hırsızları görevinden toplamış olduğunuz harita parçalarını birleştirmek için yeniden Pekin Şehir Merkezi’nde bulunan Saray Muhafız Kumandanı “Da Luchi” ye giderek, “Hazine Haritası Birleştirme” seçeneğini tıklayıp işleme devam ediyoruz. 


Açılan sayfada her göze bir harita parçasını yerleştirip, “üret” butonuna basıyorsunuz.



 Tüm bu işlemler bittikten sonra, elinizde bir “Kutsal Ejder Hazine Haritası” olmuş olacak. Çantanızda bulunan bu haritayı tıkladığınızda görevi kabul etmiş sayılırsınız ve görev listenize bir görev belirir.
Bu görevde belirtilen koordinata giderken yanınızda bir “Demir Kürek” almalısınız. Görevde belirtilen koordinata geldikten sonra, çantanızda bulunan demir küreği tıklayarak, hazineyi gömülü olduğu yerden çıkartabilirsiniz.
Gömülü olan hazinelerin içinden sürpriz hediyeler çıkacağı gibi, aniden bir derebeyi de çıkartabilirsiniz. Çıkacak derebeyleri sizin için hem tehlikeli hem de faydalı olabilir. Derebeyinden düşecek eşyalarla hayli kazançlı bir gün geçirebilirsiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyunu indire girerek cengizhan oyununu indirebilirsiniz. Sağlıcakla...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder