9 Mart 2013 Cumartesi

[CH2] Tecrübe Puanı Etkinlik Takvimi

Selamlar,

Bugün sizlere ücretsiz MMORPG oyunu Cengiz Han 2'de, geçtiğimiz haftadan itibaren gerçekleştirilen Tecrübe Puanı etkinliği ve bu etkinliğe bağlı takvimden söz edeceğim. Bu takvim, uzun zamandır oyuncularımız tarafından istenilen bir şeydi.





Haftalık belirli sınırlarla yaptıkları ve yüksek tecrübe puanı elde ettikleri görevlerden daha da fazla kazanç sağlamalarını sağlayan bir etkinlik bu. Bu etkinlik ile beraber oyuncularımız, normal tecrübe puanı kazançlarından daha fazla kazanç sağlayarak, oyun içerisindeki yarışta bir adım daha öne ilerleyebiliyorlar.

Bir hafta boyunca belli saatlerde yükselen tecrübe puanı miktarı, oyuncularımızın kazançlarına kazanç katıyor. Bu takvim sayesinde de oyuncularımız, sınırlı olan ve yüksek tecrübe puanı kazandıran görevlerini bekleterek daha da fazla kazanç sağlayabiliyorlar.

Etkinlik takvimi haftanın yedi gününde 4 gün gece, 3 gün gündüz olarak ayarlanmaktadır. Etkinlik saatlerinin bir kısmını geceye bir kısmını gündüz saatlerine koyarak, oyuncularımızın etkinliklerden yararlanmalarını sağlıyoruz. Genel olarak etkinlik saatleri; Antik Kalıntılar, Kutsal Dağ Zindanı gibi zindanların zamanlarına denk gelmektedir. Onun haricinde de oyuncularımızın bir hafta boyunca girebileceği Kahramanlar Arenası hakkı 7 olduğundan, her gün bir kere girerek haftalık haklarını da bu şekilde avantajlı kullanabilirler.

Son olarak, Toros ve Tibet sunucularının arasındaki farkı kapatmak amacıyla bir düzenleme yapılmıştır. Bu düzenlemeye göre, Toros sunucusu %100 tecrübe puanı etkinliği alıyorsa, Tibet sunucusu bunun yarısı olan %50 tecrübe puanı etkinliği alacaktır. Böylece iki sunucu arasındaki fark kapatılacak ve yapılan etkinlikler sunucular arasında 2x olarak gözlenebilecektir.

Sağlıcakla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder