27 Mart 2013 Çarşamba

[CH2] Kraliyet Hizmetleri Görevleri


Merhabalar;
Bugün size Cengiz Han 2 içerisinde bulunan günlük görevlerden bahsedeceğim. Kraliyet Hizmetleri Görevleri !

Kraliyet Hizmetleri Görevleri neden mi önemli? İsterseniz size görevlerden bahsedip, biraz bilgi paylaşayım. Kraliyet Hizmetleri Görevlerinde yapacağınız her görev size, Tecrübe, Onur Puanı ve Ülke Puanı olarak geri dönecektir. Aşağıdaki videolarda çok basit gibi görünen görevler aslında reel sunucularda bir kaos ortamı yaratabilir.





Neden mi? Çünkü, siz görevleri yaptığınızda artı puan kazanırken diğer ülkeler ise eksi puan alacaktır. Yani düşman ırkların size o görevleri yaptırmaması gerekiyor. Ya da siz düşman ırkların o görevleri yapmamasını sağlamanız gerekiyor. Ve bunun her gün olduğunu düşünün. Hiç bitmeyen bir aksiyon, hiç bitmeyen bir heyecan hakim! Şimdiden o günleri düşündükçe heyecanım 2 kat artıyor. Laf aramızda yapımcı firmanın sunucularındaki bu görevler anındaki aksiyonu izledim inanılmaz bir savaş ortamı mevcut. Bir taraf kendini koruyor, diğer taraf ise örneğin Bayrağı kaparak kaçmaya çalışıyor. Muhteşem bir aksiyon!

Gelelim Ülkeniz için ter ve kan dökeceğiniz bu görevlere;

İlk görevimiz : Vatan Haini.



Zhang Vuçang, düşman ırklar tarafından esir alınmıştı. Fakat kendisini kurtarmak için bize ihanet etti! Kraliyetimiz hakkında çok fazla bilgiye sahiptir. Yapılması gereken tek bir şey vardır. Zhang Vuçang’ı bulup onu öldürmek! Vatan Hainine yapılacak en büyük iyilik budur! Kraliyet Kalenin içinde görevci Ashi Nashen sana bu konuda daha detaylı bilgi verecek ve haini bulmana yardım edecektir.
Görev tanımı :
Krallık Işınlanma Geçidinde Todo sayesinde Düşman Krallığın Kalesine sız ve Zhang Vuçang’ı öldür.

İkinci görevimiz : Casusluk



Kraliyetine ait tüm casuslar deşifre edilmiş. Son gelen istihbarat ise düşman ırkının en büyük askeri manevralarının Gizli Geçite sakladığıdır. Bu bilgileri elegeçirip düşman ordularına büyük bir darbe vurabilirsin. Yapman gereken tek şey Gizli Geçit’e ulaşıp düşman bilgilerini ele geçirmek.
Görev tanımı :
Krallık Işınlanma Geçidinde Todo sayesinde Düşman Krallığın Kalesine sız, Kale içerisindeki Gizli Geçit’i bul ve bilgileri ele geçir.

Üçüncü görevimiz : Suikast



Düşmanının Başkumandanı 3 adamı ile birlikte devriyeye çıkmışlar. Şu anda savunmasızlar. Düşman birliklerini bocalatmak ve savunmasını kırmak için bundan iyi fırsat olamaz. Başkumandan ve askerlerine sinsi bir suikast ile dize getirme vakti!
Görev tanımı :
Krallık Işınlanma Geçidinde Todo sayesinde Düşman Krallığın Kalesine sız ve Başkumandana suikast düzenleyerek onu öldür.

Dördüncü görevimiz : Uluslararası Bayrak Kapma.



Her Kraliyet için sancak kutsaldır! Sancağını kaybetmiş bir Kraliyet mensubu vatandaş ve askerlerin morali bozulacaktır. Sancağı yaşlı Sancaktar koruyor. Eğer sancağı alıp kaçabilirsen düşmanlarını gerçekten moralman bozguna uğratabilirsin.  
Görev tanımı :
Krallık Işınlanma Geçidinde Todo sayesinde Düşman Krallığın Kalesine sız ve Kale Sancaktarından Bayrağı ele geçirerek kalene dön.

Görevlerden kazanılacak ödüller :  
Vatan Haini : 
- 100500 Tecrübe Puanı.
- 75 Onur Puanı
- Puan tablosunda Ülke Gücüne 1 puan. 
Casusluk :
- 87100 Tecrübe Puanı.
- 75 Onur Puanı
- Puan tablosunda Ülke Gücüne 1 puan. 
Suikast :
- 87100 Tecrübe Puanı.
- 50 Onur Puanı
- Puan tablosunda Ülke Gücüne 1 puan.
Uluslararası Bayrak Kapma :
- 100500 Tecrübe Puanı.
- 100 Onur Puanı
- Puan tablosunda Ülke Gücüne 1 puan.

Kral Savaş ilan ettiğinde yukarıdaki tecrübeler 2′ye katlanmaktadır.
Kraliyetinin gücünü göstermen için kaçırılmaz bir fırsattır, Kraliyet Hizmetleri Görevleri! Ne kadar Acımasız, ne kadar Cesur, ne kadar Savaşçı, ne kadar Sadık olabileceğini göstereceğiniz bir meydan! Cengiz Han 2 içerisinde bulunan aksiyonlardan sadece birisidir Kraliyet Hizmetleri Görevleri. Daha bir çok sistemle sizlerin karşısında olacağız.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder