22 Mart 2013 Cuma

[WOB] Cücelerin Usta Birlikleri ve Yetenekleri - 1

Selamlar,

Bu blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde yer alan Cüceler ırkının usta birliklerini ve bu birliklerin yeteneklerini anlatacağım. Aslında bunları size 2 parça şeklinde anlatacağım. Şuan size bu blog yazı dizisinin ilk bölümünü anlatacağım.

KAYA LORDLARI



Bu kudretli savaşçılar, atalarının rünlerine yakararak tüm dost birlikleri, düşmanları için yontulmaz ve geçilmez yürüyen kayalara çevirmelerini dilerler. İçinde yaşadıkları dağlar kadar sabırlı ve dayanıklı olan Kaya Lordları, tüm ağır piyadeler içinde en yüksek dirence sahip birliklerdir.


Yetenekleri: "Kaya Formu"

Bu yetenek ile hedefteki birliği, kısa süre için taşa çevirerek tüm hasara dirençli ve düşman birlikler için bütünüyle geçilmez kılar. Birliğe hareket ya da saldırı emri vermek taşlaşmayı bozar.

ZIRHONARANLAR


Kadim rün bilgeliğini onarım becerileri ile harmanlayan Zırhonaranlar, Cüce ordusunun ön saflarda savaşmasını sağlıyor! Dost birliklerin zırhlarını onarma ve geliştirme becerileriyle Zırhonaranlar, Cüce kuvvetleri için çok değerli.

Yetenekleri: "Zırhı Geliştir"

Etkinlik alanı içindeki dost birliklerin zırhlarını anında onarır ve onlara tamircilerin direncine eşdeğer zırh bonusu verir.


DALAŞBAŞLILAR


Cüce ocaklarında dövülmüş ürkütücü silahlarıyla Dalaşbaşlılar, cenk meydanını inletirler! Savaş alanının üstünlüğünü ele geçirmeye çalışan tüm cüce kuvvetleri arasında bu savaşçılar, erimli olduğu kadar yakından da etkili vurucu timlerdir.

Yetenekleri: "Çarpışma Okçuları"

Bu birliğin yakın dövüş zafiyeti yoktur. Bu yüzden yakın çatışmada da erimli çatışmada verdiği hasarı verir. Ayrıca, sağlıkları en ağır sıradan okçu birliğinden bile yüksektir. +1 can puanı alırlar.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. World of battles mmorts oyunları arasında çığır açmış durumda. World of battles oynamak için sizleri de aramıza bekliyoruz.

Sağlıcakla...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder