3 Mart 2013 Pazar

[WOB] Blog Yarışması Etkinliği

Merhaba arkadaşlar. World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü yeni bir etkinlik ile sahne aldı. Savaş Lordları bu sefer kalemleri ile savaşmaya başladı!




















"Mavi Çayır Tepeleri'nin ardından doğan güneş dün gece dökülen kanların üzerinde parlamaya başlamıştı. Doğan güneş ile birleşen kan adete volkan lavlarını andırıyordu. Aslında volkandan da farksızdı. Bir çok cesur savaşçı bu meydanda son nefeslerini verirken, dökülen kanları geride bıraktıklarının gönlünü lav kızgınlığında yakmıştı..." 

Hikayeler her zaman hayatlarımızda büyük önem arz etmiştir. Siz de World of Battles ile ilgili bir hikaye yazarak, ödüllere sahip olabilirsiniz.

Bu etkinlik ile kazanabileceğiniz ödüller;

Birinci olan yazarımız 3 Aylık VIP ve İstediği Bir Devin sahibi oluyor.






























İkinci olan yazarımız 1 Aylık VIP ve İstediği Bir Usta Birlik'in sahibi oluyor.


























Üçüncü olan yazarımız  1 Aylık VIP ve 100.000 Altının sahibi oluyor.



























Yarışmanın son katılım tarihi 4 Mart Pazartesi! Göndermiş olduğunuz blog yazılarını inceledikten sonra eksik veya düzeltilmesi gereken bölümler hakkında sizlere bir geri dönüş yapacağız. Ardından yarışmanın nihai kararını 11 Mart günü sizlere duyuracağız.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bu serüvene bekliyorum. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız. Wob Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere... :) 

2 yorum:

  1. Ayın 4 ünden sonra sizlere dönüş yapıcaz dediniz fakat hala bir ger dönüş yok...


    http://neinel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. http://c1303.hizliresim.com/17/n/l8bxx.jpg

    Yaptığım En FAzla Bu İlersi Olmuyo

    Joygame İd : Chilqin59
    Sunucu Tibet

    YanıtlaSil