10 Mart 2013 Pazar

[WOB] Savaş Haritaları ve Avantajları - 2

Merhaba arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde yer alan ve çarpışmalarınızı gerçekleştirdiğiniz savaş haritalarından ve bu haritalarda hangi noktalarda hangi avantajları sağlayabileceğinizden bahsedeceğim.


İlk Haritamız: Siyah Kan Çayırları




Siyah Kan Çayırları haritası üzerinde iki takım karşılıklı iki tepe de karşı karşıya geliyor. Çayırlar ve bataklıklarla çevrili bir harita olan Siyah Kan Çayırları, stratejik oynayan bir çok oyuncu için altın madeni gibidir. Ortada her zaman olduğu gibi bir meydan muharebesi gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz sahip olduğunuz tepeleri koruyabilir, menzilli birliklerinizle üstünlüğü elde edebilirsiniz.


İkinci Haritamız: Siyah Kan Çayırları



Er meydanı haritası, iki takımında düz bir harita üzerinde, ortak şartlarda neler yapabileceklerini görmeleri için idealdir. Bu savaş haritası zafer için önce strateji daha sonra da iyi bir birim ve takım gerektirmektedir. Zaferi elde etmek isteyen birlikler, doğru strateji ve stratejik bir birlikle her şeyi başarabilirler.

Üçüncü Haritamız: Kayıp Kamp



 Kayıp Kamp haritası hem karmaşık hem de bir o kadar basit... Haritaya tamamen hakim olmak ve her türlü saldırıları defetmek amacıyla ortadaki alan kullanılabiliniyor. Fakat bu alan yakın saldırı da avantajlı olsa da menzilli saldırıya uğradığınızda bir anda savaşta hüsran yaşayabiliyorsunuz.


Dördüncü Haritamız: Dört Tepe Arenası



Dört Tepe Arenası, diğer birçok savaş haritalarında olduğu gibi tepelerde konuşlanarak savaşa dahil olabilirsiniz. İsteyen takım tepelerde bekleyerek bir strateji oluşturabilirler. Haritanın merkezi yine bir meydan muharebesi için birebir dizayn edilmiş durumdadır.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bu serüvene bekliyorum. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız. Wob Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder