22 Mart 2013 Cuma

[CH2] Run Yapma

 Selamlar,
Cengiz Han 2 dünyasında karakterlerinizi daha güçlü kılacak başka bir etken de tabii ki Run'lar oluyor. "Run Yapma" sistemi karakterinizi bambaşka deneyimlere sürüklemek için daha da farklı kılacak.

Run Nedir?

"Run Kumaşı" ya da "Yüksek Kaliteli Run Kumaşı" kullanılarak, mavi seviye ekipmandan bir mavi özelliği rastgele işleyerek, diğer ekipmanlara eklenebilir hale getirilmiş malzemeye Run denir. Örneğin; mavi özellikli ekipman miğfer ise; Miğfer üzerinden rastgele bir mavi özellik çekilir ve "Miğfer Runu" elde edilir.

Run Nasıl Yapılır?


Başkentiniz ve Pekin Şehir Merkezinde bulunan Muhteşem Usta ( Chou Lanzhuang )’ ın yardımıyla Run Yapma işlemine başlıyoruz.

Run yapmak için gereken malzemeler:
1- Mavi seviye ekipman.


2- "Run Kumaşı" ya da "Yüksek Kaliteli Run Kumaşı".


Run Kumaşı ile Run yapma işleminde %80 başarı şansı vardır.

Yüksek Kaliteli Run Kumaşı ile Run yapma işleminde %100 başarı şansı vardır.
Gerekli olan malzemeleri temin ettikten sonra Muhteşem Usta’ ya giderek "Run Yapma" işlemine başlayabilirsiniz.

Mavi seviye ekipmanı ve Run Kumaşını gerekli bölmelere yerleştirdikten sonra “Üret/Yap“ butonuna basarak, "Miğfer Runu" elde ediyorsunuz.


Mavi seviye ekipman üzerinden çekilen rastgele özellik, "Miğfer Runu" üstüne geçiyor ve "Run Yapma" işlemini bu şekilde tamamlamış oluyorsunuz.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyunu indire girerek cengizhan oyununu indirebilirsiniz. Sağlıcakla...

1 yorum:

  1. OG lütfen destekten mesaj attım joy game ye.Lütfen çarım çalındı üyeliğim çalındı üyelik adım:mustafadem2834 idi lütfen çarımı geri alın.çarım çalındı Lütfen.siz oyun görevlisisiniz ancak siz yaparsınız lütfen yardım.e-postama da mesaj gelmedi lütfen yardım edin.

    YanıtlaSil