17 Mart 2013 Pazar

[CH2] Nakit Mağaza İndirimi

Selamlar,

Cengiz Han 2 dünyası yeniliklere sahne olmaya devam ediyor. Yepyeni içerikler ve inanılmaz indirimleriyle sürekli kendini yenileyen Cengiz Han 2, sizleri her gün farklı bir etkinlik, farklı bir içerik ve farklı bir indirim ile buluşturuyor.



Bahar geldi ve IV. Cemre Cengiz Han 2 topraklarına düştü. 7 Mart itibari ile nakit mağaza üzerinde indirimler yapıldı. Bu indirimler temel olarak 3 ana kategori de toplanmıştır.


I. Gıda Ürünlerinde İnanılmaz İndirimler!

















Günlük olarak kullanmış olduğunuz gıda ürünlerinde yapılan inanılmaz indirimler tüm oyuncularımızın ilgi odağı haline geldi. Kazançlı alışveriş yapmanın tam zamanı... :)

Gıda ürünlerinde yapılan indirimler;



II. Ekipman Geliştirme Ürünleri Artık Daha Ucuz!



Ekipmanlarınızı geliştirmek ve daha güçlü ekipmanlar elde etmeniz için nakit mağaza da yapılan indirimler göz dolduruyor. Aynalar ve diğer ekipman geliştirme ürünlerinde ki indirimler, gelişmenize katkı sağlayacak.


Ekipman geliştirme ürünlerinde yapılan indirimler;




III. Binek ve Binek Yeteneklerinde Muhteşem Hediyeler!



















Artık binekleriniz daha güçlü olacak. Binek ve binek yetenekleri de indirime giren nakit mağaza eşyaları arasında. Artık daha ucuza binek ve bu bineklere ait yeteneklere sahip olabileceksiniz. Yeni bir binek sahibi olmak isteyen oyuncularımız için güzel bir fırsat. :)


Ekipman geliştirme ürünlerinde yapılan indirimler;







IV. Diğer Ürünlerde Yapılan İndirimler

Nakit Mağaza'da bulunan diğer ürünlerde yapılan indirimler aşağıda listelenmektedir. Bu indirimler ile birlikte daha avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz.




Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengiz Han 2 dünyasına hemen katılmak isteyen oyuncular cengizhan 2 download kısmından oyuna katılabilirler. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzere. Hoşçakalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder