31 Mayıs 2013 Cuma

[CH2] TY Rinion ile Mikrofon Başına - II

Selamlar...

Cengiz Han 2 içerisinde yer alan her ülkenin lordlarıyla dolayısıyla lonca liderleriyle gerçekleştirmiş olduğum röportajlar her hafta daha da farklı daha da güzel boyutlara ulaşıyor. Bu güzel ve hoş sohbetin bir süre boyunca gidebileceğini düşündüm.




Bu haftadan itibaren, oyun içerisinde yer alan tüm lonca liderleri ile röportaj gerçekleştirmeye çalışacağım. Cengiz Han 2 ve loncanız hakkında bildiklerinizi ya da alışkanlıklarınızı sorabilir, Cengiz Han 2'yi geliştirmek ve daha da iyi noktalara taşımak için fikirlerinizi alabilirim.

Daha önce yayınlamış olduğum ve gerçekleştirdiğim röportajlarda gerçekten sıcak, samimi ve dürüst diyaloglar geçti diyebilirim. Bazen bir ailenin tamamının birer Cengiz Han 2 oyuncusu olduğunu öğrendim. Bazen ise bir annenin tüm sorumlulukları karşısında Cengiz Han 2'ye gönül verdiğini gördüm. Cengiz Han 2'nin aslında tüm Türkiye'nin tam kalbi olduğunu gördüm. :) Bu zamana kadar röportaj gerçekleştirdiğim tüm oyunculara samimi sohbetleri için teşekkür ederim. :)

Bu haftadan itibaren her an size de bir mesaj atabilir ve sizinle röportaj yapmak istediğimi iletebilirim. :) Cengiz Han 2 ile ilgili güzel bir röportaj için her an hazır olun. :)

Henüz aramıza katılmamış olan ve bu sıcak ortama ayak basmak isteyenler varsa, Cengizhan download kısmından oyunu indirerek aramıza dahil olabilir. :)

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder