18 Mayıs 2013 Cumartesi

[CH2] İmparator ve Ares Emri

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası yeni gelen yama ile birlikte bir kat daha büyüdü. Siz değerli oyuncularımız yepyeni sistemler, görevler ve görsel zenginliklerle buluştunuz. Şimdi sıra, Sha Şehri'nin ve sunucunun tek hükümdarı olan İmparatorlar ve onların halkı için aktif etmiş olduğu özelliklere geldi.




Bu blog yazımda sizlere İmparatorların aktif edebildiği "Ares Emri"nden söz edeceğim. "Ares Emri" sizlere 1 saat boyunca etkisini gösteren bir buff verecektir. Gelelim detaylara... :)



İmparator, kendi yönetim panelinden Ares Emri'ni aktif hale getirebiliyor. Ares Emri'ni aktif hale getirebilmek için "F" kısayolu tuşuna tıkladıktan sonra "İmparator" sekmesine gelinmesi gerekmektedir.


"İmparator" sekmesinde yer alan "Devlet İşleri Duyurusu" bölümüne tıklandığında ise "Ares Emri" gözükecektir. Ares Emri buradan aktif edilebilmektedir.


 Ares Emri'nde verilen buffı alabilmeniz için aynı günün gece yarısına kadar vaktiniz bulunmaktadır. İmparator, Ares Emri'ni aktif ettikten sonra sağ tarafta yer alan etkinlik listesinde bu emir gözükecektir.


 Emrin içerdiği buffı alabilmek için ise, Sha Şehri'nde yer alan İmparatorluk Yöneticisi'ni ziyaret etmeniz gerekmektedir. "Ares'in Koruma Emri Edinme" seçeneğine tıklayarak 1 saat boyunca sürecek olan buffı üzerinize alabilirsiniz.

Unutmadan, bu ve tüm emirleri İmparator haftada sadece 1 defa aktif edebilir.














Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyununa hala katılmadıysanız, Cengizhan oyunu indir kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder