1 Mayıs 2013 Çarşamba

[CH2] Moğol Sikkesi ve Hanlık Parası Dükkanı Açma

Selamlar...

Ticaret, Cengiz Han 2 dünyasının temel taşlarından sadece bir tanesi. Oyun içerisinde elde etmiş olduğunuz eşyaları, ekipmanları ve binekleri, pazar kurarak diğer oyunculara satabiliyorsunuz. Kurmuş olduğunuz pazarlarla birlikte hem oyun içi para kazanabiliyor hem de oyun içinde geçerli olan nakit para birimi(Hanlık Parası) kazanabiliyorsunuz.





Cengiz Han 2 içerisinde her gördüğünüz noktaya pazar kurabilmeniz mümkün değil. Bunun için belirlenmiş 2 farklı nokta mevcuttur. Bunlar mensup olduğunuz devletlerde ayrılmış pazar alanı ve tüm devletlerin ortak kullanımında olan Pekin Şehir Merkezi'ndeki pazar alanıdır. Bu alanları aşağıda da görebilirsiniz.



































Şimdi ise bir pazar dükkanı nasıl kurabileceğinizi anlatacağım. Öncelikle yukarıdaki ekran görüntülerinde de göstermiş olduğum pazar alanlarından birine gitmeniz gerekmektedir. Ardından "B" tuşuna basarak envanterinizi açmanız gerekmektedir. Envanterinizin sol alt kısmında "HP Dükkan" ve "MS Dükkan" ibarelerini göreceksiniz.


"MS Dükkan" kurduğunuz zaman satacak olduğunuz eşyaların karşılığında Moğol Sikkesi alacaksınız. "HP Dükkan" kurarsanız eğer satmış olduğunuz eşyaların karşılığında Hanlık Parası alacaksınızdır. Her iki dükkan şeklini de kurarken sizden belli oranda bir vergi alacaktır.

Unutmadan, Hanlık Parası dükkanını sadece Pekin Şehir Merkezi'nde kurabilirsiniz.


Yukarıdaki ekran görüntüsünde yer alan "Onayla" butonuna bastığınızda artık sizde bir pazar dükkanı kurmuş oluyorsunuz.




















Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengiz Han 2 dünyasına henüz katılmamış olanlar hemen Cengizhan download kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirler. Bizleri takip etmeye devam edin. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder