4 Mayıs 2013 Cumartesi

[WOB] Tecrübe Puanı ve Altın Etkinlikleri

Selamlar...

World of Battles dünyası 12.12.12 tarihinde açıldığından beri günden güne büyümeye ve siz değerli oyuncularımızla yepyeni boyutlar kazanmaya devam ediyor. World of Battles dünyasında geçtiğimiz 2 aydan beri, düzenli olarak Tecrübe Puanı ve Altın etkinlikleri düzenlenmektedir.





Sizler bu Tecrübe Puanı ve Altın etkinlikleri ile birlikte savaş arenalarında kazanmış olduğunuz kazanımlarınızı arttıra biliyorsunuz. Normal bir çarpışmada kazanacak olduğunuz Tecrübe Puanı ve Altınları o gün yapılan etkinlik oranında arttırma imkanı sizin ellerinizde. Kazanımınızı arttırmak için yapmanız gereken tek şey "Haydi Çarpışmaya" tuşuna basmak ve size uygun olarak gelecek çarpışma da zafer kazanmaktır.



Düzenlemiş olduğumuz Tecrübe Puanı ve Altın etkinlikleri, tüm taraflar için, belirli taraflar ya da belirli ırklar için olabiliyor. Bu değişiklik gösterebiliyor. Ortak olan tek nokta ise etkinlik ne olursa olsun, belirtilen oranlarda fazladan Tecrübe Puanı ve Altın kazandığınızdır.



World of Battles MMORTS oyunu olarak sizlerle birlikte olmaya devam edecek. World of Battles oynamak isteyenleri ve henüz aramıza katılmamış oyuncularımızı da bir an önce bu serüvene bekliyoruz.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder