12 Mayıs 2013 Pazar

[CH2] Sha Şehri

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyası, 9 Mayıs Perşembe günü gelen yeni ve bu zamana kadar ki en büyük yamalarından biri ile biraz daha büyüdü. Yeni içerikler, görevler ve sistemler ile birlikte, Cengiz Han 2 oyuncuları artık daha fazla eğlenceye hazır. Genel olarak bu yama da gelen içerikleri başlık başlık sıralayacak olursak;


* Sha Şehri
* İmparatorluk Savaşı
* Savaş Arabaları
* Yeni Kıyafetler ve Kıyafet İşleme
* Müttefik Sistemi
* DYNK Sistemi
* Zayıf Ülke Teşviki


Ben size bu yama ile birlikte gelen ve Cengiz Han 2 içerisinde yer alan tüm oyuncuları ilgilendirecek bir konudan söz edeceğim. Blog yazımın başlığından da tahmin edebileceğiniz gibi tabii ki Sha Şehri. :)

Sha Şehri, İmparator'un simgesi durumunda olan yeni bir şehirdir. Bu şehirde her hafta Cumartesi günü 20:00-21:00 saatleri arasında İmparatorluk Savaşı gerçekleşecektir. Ayrıca bu şehirde günlük görevlerde mevcuttur.

Sha Şehri, İmparator'un hakimiyetinde yer alan bir şehirdir. İmparator, Sha Şehri sınırları içerisinde haftada bir kere olmak üzere derebeylerini aktif edebilmektedir. Ayrıca İmparator, kendine özel kıyafet ve bineği de yine Sha Şehri içerisinde yer alan OOK'dan alabilecektir.

Sha Şehri'ni genel olarak İmparatorluk Savaşı ile telaffuz edildiğini hepiniz duyabileceksiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş buluyorum. Hala Cengiz Han 2'ye katılmamış olanlar var ise Cengizhan download kısmından indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder