19 Mayıs 2013 Pazar

[CH2] İmparator ve Çifte Emir

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasının çehresi, yeni gelen yama ile birlikte değişti. Yeni sistemler, özellikler, görevler ve savaşlarla birlikte, Cengiz Han 2 dünyasının gelişimi ve değişimi bir tık daha öteye geçmiş oldu.




Bu blog yazımda sizlere yeni yama ile birlikte eklenen İmparatorluk sisteminde yer alan ve sadece İmparator'un kullanabildiği bir emirden bahsedeceğim. Bu emirin adı; "Çifte Emir".




İmparator, kendi yönetim panelinden Çifte Emir aktif hale getirebiliyor. Çifte Emir aktif hale getirebilmek için "F" kısayolu tuşuna tıkladıktan sonra "İmparator" sekmesine gelinmesi gerekmektedir.



"İmparator" sekmesinde yer alan "Devlet İşleri Duyurusu" bölümüne tıklandığında ise "Çifte Emir" gözükecektir. Çifte Emir buradan aktif edilebilmektedir.


 Çifte Emir ile birlikte tecrübe puanı kazanımınız belirtilen süre kadar 2x artacaktır.. İmparator, Çifte Emir'i aktif ettikten sonra sağ tarafta yer alan etkinlik listesinde bu emir gözükecektir.

Unutmadan, bu ve tüm emirleri İmparator haftada sadece 1 defa aktif edebilir.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum.Cengiz han oyununa katılmamış olanlar, Cengizhan download kısmından indirerek aramıza katılabilirler.

Hoşça kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder