15 Mayıs 2013 Çarşamba

[CH2] İmparatorluk Bineği ve Kıyafeti'nin Özellikleri

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasına yeni gelen yama ile birlikte Sha Şehri ve İmparatorluk Savaşı'da aktif olmuş oldu. İmparatorluk Savaşı, temel olarak Sha Şehri'ne sahip olabilmek için tüm sunucuda bulunan loncalar ve devletler tarafından gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında elbette ki, İmparator olduğunuz da elde edebileceğiniz çeşitli yetkiler, eşya ve binekte yok değil. Bu blog yazımda sizlere, İmparator'un sahip olabildiği binek ve kıyafetin özelliklerinden ve görünüşlerinden bahsedeceğim.

İmparator Kıyafeti




İmparator Kıyafeti genel olarak Kral kıyafeti ile aynı görünümde. Görünüş olarak kıyafetin ihtişamı ve detayları gerçekten çok ilgi çekici. Bir İmparator'a yakışır nitelikte bir kıyafet olduğunu düşünüyorum. :)






İmparator Kıyafeti görünüşünden çok özellikleri ile de sahip olan İmparator'a büyük katkılar da bulunuyor. Yukarıda yer alan ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi İmparatorluk Kıyafeti, "Vuruş +3", "Kaçınma +3", "Kritik Vuruş +3", "Direnç +3" ve "Maksimum YP +2000" vermektedir. Bu özelliklere sahip bir kıyafet, tüm sunucunun tek hükümdarına tabii ki ayrıcalıklar tanımış oluyor. :)


İmparatorluk Bineği



























İmparatorluk Bineği, görünüş itibariyle uzun süreden beri bir çok oyuncunun dikkatini çekmişti. İmparatorluk sistemi de bu yüzden merak edilir konumdaydı. Nihayet İmparatorluk sistemi yeni yama ile devreye girdi ve Cengiz Han 2 dünyası içerisinde, İmparatorluk Bineği yerini aldı.


İmparatorluk Bineği genel olarak; Sonsuz Güç, Kritik Vuruş, Direnç, Hassasiyet, Kaçınma ve Yenilmezlik yeteneklerine sahip.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. MMORPG oyunu olan Cengizhan, tüm oyuncularını bu zengin içeriklerle tanışmak için bekliyor.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder