3 Mayıs 2013 Cuma

[CH2] TY Rinion ile Mikrofon Başına! - 1

Selamlar...

Bu Haftaki Konuğum: Efekemik

Cengiz Han 2 içerisinde bulunan her oyuncu, her lonca, her devlet bizler için birbirinden değerli. Her oyuncumuzun düşünceleri, Cengiz Han 2'ye yeni bir şeyler katabilir, yenilikler getirebilir. Bu yüzden de Cengiz Han 2 içerisinde birer lonca lideri olan ve yönetmeyi, idare etmeyi daha iyi anlayan oyuncularımızın fikirlerini almak ve onların gözünden Cengiz Han 2'yi görmek için bu röportajlar serisine başladım.




Her devletten 1 Lonca Lideri olmak üzere, her iki sunucu ile birlikte toplam 8 adet Lonca Lideri, yönelteceğim sorulara 8 hafta boyunca yanıt verecekler. Röportajlarımız genel olarak Lonca Liderlerinin Cengiz Han 2 ile tanışmaları ve loncalarının yönetimi hakkında sorulardan oluşmaktadır. Her röportajda olacağı gibi sorular dışında çok samimi ve içten konuşmalarda geçmiyor değil. Bu hafta yayınlamış olduğum, Tibet sunucusu, Moğol Devleti, Ejderha Lordu "Efekemik" ile olan röportajımda da çok net bir şekilde görebilirsiniz. Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz röportajda oldukça sıcak ve samimi yanıtlar veren Efekemik, yaptığım ve içerisinde bulunduğum işe bir kez daha aşık olmamı sağladı diyebilirim. :)

Kendisine buradan da bana vakit ayırıp sorularıma içtenlikle ve samimiyetle yanıt verdiği için teşekkür ederim.

Efekemik ile gerçekleştirmiş olduğum röportajı hala okumayanlar var ise buradan ulaşabilirler.


MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2 dünyasına yeni bir soluk katan ve oyun içerisindeki oyuncularımızı dinlediğimiz, kendi hikayelerini, yöntemlerini anlattıkları röportajlar her Pazar günü Cengiz Han 2'nin resmi Facebook ve Google+ sayfalarından yayınlanıyor olacak. 8 hafta boyunca sürecek olan bu serüvene sizlerde monitörlerinizin karşısında tanık olacaksınız.

Beni takip etmeye devam edin. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder