12 Mayıs 2013 Pazar

[CH2] İmparatorluk Savaşı


Selamlar...



İmparatorluk Savaşı, dört devletin kralının tek hükümdar olmaları için gerçekleştirecekleri bir savaştır. Bu savaş ile birlikte dört devlet kralından bir tanesi İmparator olacak ve tüm Cengiz Han 2 dünyasına hükmedecektir. 

İlk İmparatorluk Savaşı, Cumartesi günü 20:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. İlk İmparatorluk Savaşı'nda, Sha Şehri'nin tam ortasında yer alan bölge de bir bayrak belirecektir. Bu bayrağı 3 defa ele geçiren Kral ve oyuncuları, o haftanın İmparator'u olacaktır. 



İkinci ve bundan sonraki tüm İmparatorluk Savaşları'nda, İmparator harici diğer 3 devlet birbirleriyle otomatik olarak ittifak olacaklardır. 

İttifak olan 3 devlet arasından, 

* Bir tanesi Ana Saldırıcı, 
* Diğer iki devlet ise Yardımcı Saldırıcı olacaklardır. 


Savaşın sonunda, eğer ittifak olan 3 devlet imparatoru yenilgiye uğratır ve imparatorun baş düşmanlarını yok eder ise, ittifak devletlerde yer alan Ana Saldırıcı olan devlet yeni İmparator olacaktır. 


İmparator ve Yetkileri 


Cengiz Han 2 dünyasında İmparator olan oyuncu, İmparator’a özel bir kıyafete ve bineğe sahip olmaktadır. Bu binek ve kıyafet, seviyesine göre farklılık göstermektedir. 



İmparator olan oyuncu kendine özel olan binek ve kıyafeti, Sha Şehri’nde yer alan “İmparatorluk Yöneticisi”nden (255,68 koordinatı) alabilir. Aynı zamanda İmparator olan oyuncu, “Cengiz Han” ünvanının da sahibi olmaktadır. 



İmparator, sahip olduğu Sha Şehri sınırları içerisinde haftada sadece 1 kez olmak üzere derebeyi aktif edebilmektedir. Bu derebeyleri Sha Şehri içerisinde belirmekte ve tüm devletlerin saldırısına açık durumdadırlar. 



İmparator, derebeylerini aktif etmek için öncelikle “F” kısayol tuşundan “İmparator” sekmesine gelmelidir. Ardından “Devlet İşleri Duyurusu” kısmına tıkladığında “Derebeyi Emri”ni aktif edebilmektedir. 
Ayrıca İmparator, tüm devlet krallarına susturma cezası verebilmektedir.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. MMORPG oyunu olan Cengizhan'a sizleri de bekliyorum. 

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder