26 Mayıs 2013 Pazar

[CH2] İmparator ve Derebeyi Emri

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasının çehresi, yeni gelen yama ile birlikte değişti. Yeni sistemler, özellikler, görevler ve savaşlarla birlikte, Cengiz Han 2 dünyasının gelişimi ve değişimi bir tık daha öteye geçmiş oldu.



































Bu blog yazımda sizlere yeni yama ile birlikte eklenen İmparatorluk sisteminde yer alan ve sadece İmparator'un kullanabildiği bir emirden bahsedeceğim. Bu emrin adı; "Derebeyi Emri".

İmparator, kendi yönetim panelinden Derebeyi Emri'ni aktif hale getirebiliyor. Derebeyi Emri'ni aktif hale getirebilmek için "F" kısayolu tuşuna tıkladıktan sonra "İmparator" sekmesine gelinmesi gerekmektedir.


"İmparator" sekmesinde yer alan "Devlet İşleri Duyurusu" bölümüne tıklandığında ise "Derebeyi Emri" gözükecektir. Derebeyi Emri buradan aktif edilebilmektedir.


Yukarıda da görüldüğü gibi, Derebeyi Emri aktif edildiğinde tüm sunucunun görebileceği bir duyuru otomatik olarak geçmektedir. Ardından ise derebeyleri, Sha Şehri'nin dört bir yanını kuşatmaya başlayacaktır. İşte o derebeylerinden bir kaçı sizlerle...








Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2'ye hepinizi bekliyorum.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder