2 Kasım 2013 Cumartesi

Acemi Birliği Yenilendi!

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasının belki de en önemli görevlerinden bir tanesinden sizlere söz edeceğim. Her gün yenilenen ve sizlerin tecrübe puanı yağmuruna tutulduğunuz bir etkinlik. Tabii ki de Acemi Birliği.


Acemi Birliği, gelişmekte olan tüm oyuncuların her gün düzenli olarak yaptığı ve yüksek oranlarda tecrübe puanı kazandığı bir görevdir. Her ülkenin kendi başkentinde yer alan General tarafından bu görev oyunculara verilir.

Acemi Birliği'nden genel olarak bahsetmek gerekirse; sunucuda yer alan sıralama birincisi 65 seviyeye ulaştığında aktif olan bir görevdir. Tabii ki artık böyle bir şeyi beklemeniz gerekmiyor. :) Çünkü her iki sunucuda yer alan sıralamalarda 65 seviye geçileli yıllar oldu. :)

Acemi birliği eski versiyonunda günde sadece 5 defa yapılabiliyordu. 1 defa ücretsiz, 4 defa ücretli olmak üzere. Ücretli görevlerin her biri için ise 2 Gümüş Pazar Parası ya da Hanlık Parası vermeniz gerekiyordu.

Acemi Birliği'nin yenilenmesinin ardından, görevin gün içerisinde tekrarlanabilmesi sayısı 20'ye yükseltildi. Günde 5 defa ücretsiz, 15 defa ücretli olmak üzere toplamda 20 defa görevi tamamlayabileceksiniz. Yüksek tecrübe puanı veren bu görevin sayısı arttırıldığı gibi, ücretli görevlerin her birinin başına düşen fiyatta da ufak bir artış oldu. :) Artık ücretli görevlerin her birini 5 Gümüş Pazar Parası/Hanlık Parası karşılığında yapabilirsiniz. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında tartışmasız en iyisi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz han 2 download bölümünden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder