30 Kasım 2013 Cumartesi

Kara Zırhlı Kaplan Cengiz Han 2'de!

Selamlar...



Cengiz Han 2, %100 Türkçe olan MMORPG oyunları arasında şüphesiz en geniş binek çeşitliliğine sahip. Bunlardan bir tanesinden bu blog yazımda sizlere söz edeceğim. Gösterişi ve ihtişamıyla göz kamaştıran Kara Zırhlı Kaplan, yetenekleriyle de rakiplerinize meydan okumaya hazırlanıyor. Kara Zırhlı Kaplan'a sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Geçelim kampanyanın detaylarına...

1 Aralık Pazar günü Ödül Görevcisi Mayinna, sizler için Kara Zırhlı Kaplan Paketi'ni getiriyor. Üstelik paketin içerisinde sadece Kara Zırhlı Kaplan değil aynı zamanda 5 adet de Çürük Ruh yer almakta. Çürük Ruh, Tengri silahlarını elde etmeniz kullanılan bir materyaldi, ufak bir hatırlatma yapmak gerekirse.

Mayinna'dan sadece 2 Altın Hanlık Parası karşılığında sahip olabileceğiniz Kara Zırhlı Kaplan Paketi, içerisinde barındırdığı 5 adet Çürük Ruh ile sizleri bekliyor. Yalnız paket için şöyle bir sınırlama mevcut. Maximum 2 adet satın alabiliyorsunuz. Bu sayede almış olduğunuz kaplanları çiftleştirebiliyorsunuz.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde ise Kara Zırhlı Kaplan'ın yeteneklerine göz atabilirsiniz. Unutmadan, aşağıda yer alan özellikler kesinlikle böyle olacaktır anlamına gelmiyor. Buna dikkat edelim. :)


Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengiz han oyuncusu olmayanları da Cengiz han indir kısmından oyunun indirerek aramıza katılmalarını bekliyorum.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder