29 Kasım 2013 Cuma

Kara Taht Birlikleri


Selamlar...

Joygame'in yeni MMORPG oyunu olan Kara Taht, sizlerle buluşmak için son hazırlıklarını tamamlamaya başladı. Ben de Farklı bir MMORPG deneyimi yaşatacak olan bu oyunun içerisinde yer alan 3 ana sınıftan bir tanesini seçtikten sonra, emriniz altına alacağınız ve kendiniz için savaştıracağınız birliklerden sizlere bahsedeceğim. Bu birlikleri sıralamak gerekirse; Silahşör, Mızrakçı, Okçu ve Büyücü'dür.

Silahşör


Yüksek savunma özellikleri ve ekipmanlarıyla donanmış yakın savaşta uzman bir birliktir. Düşmana savunma düzenini sergileyerek, ayakta kalma mücadelesi verir. Ölüm darbesi yeteneği ile müttefiğini korur.

Mızrakçı

Uzak ve yakın savaşlarda uzman olan bir birliktir.. Mızrakçı birliği uzaktan mızrak fırlatarak rakiplerine hasar verebilirler. Ayrıca yakın savaşta da oldukça etkilidirler.

Okçu

Okçu, savaş alanında olağanüstü ateş gücüne sahiptir. Okçu birliği oyuncuyu etkili bir biçimde destekler. Bu birliğin ateş gücü rakiplerinize korku salacaktır.

Büyücü

Büyücü birliği çeşitli büyü yetenekleriyle size destek olacaktır. Büyücü uzaktan saldırı ve müttefik desteğinde uzmanlaşmış büyü yeteneklerine sahiptir.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, kapalı betasına günler kalan Kara Taht'a başlamak ve farklı bir MMORPG deneyimi yaşamak isteyen oyuncularımız kayıtlarını Kara Taht kaydol bölümünden gerçekleştirebilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder