30 Kasım 2013 Cumartesi

Kulüp Pekin'e Eklenecek Yeni Şarkılar

Selamlar...



Geçtiğimiz hafta sizlerden gelen yoğun istek üzerine, Kulüp Pekin'de yer alan şarkıları değiştirme ve güncelleme kararı aldık. Karakterlerinizin ve sizlerin hem dans ettiği hem de tecrübe puanı, saygınlık puanı ve prestij puanı kazanabildiği kulüpte yeni ve güncel şarkılara yer vermek elbette ki önemli.


Hızlıca bir anket oluşturarak 10 adet şarkıyı oylamaya sunduk. Gerçekten yüksek katılım sayısına ulaşan anket, bizlere en doğru ve kesin sonucu verdi. Bu anket sonucunda nerelere vardık? Hangi şarkılar Kulüp Pekin'e eklenecek? dediğinizi duyar gibiyim. :) O halde kısaca anket için hangi şarkıları oylamaya sunduk ve bu şarkılardan hangileri yüzde kaç oy aldı hemen bahsedeyim. :)

Geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz anket toplamda 2 gün sürdü. Oylamanız için sizlere sunmuş olduğumuz şarkılar şu şekildeydi:

 Chris Brown - Turn Up The Music
 Maroon 5 - Moves Like Jagger
 PSY- Gangnam Style
 Skrillex - Bangarang
 Far East Movement - Live My Life
 Will.I.am - Scream & Shout
 Taio Cruz - Hangover
 Rihanna - Don't Stop The Music
 Naughty Boy Ft Sam Smith - La La La

Ayrıca ankete katılım gösteren tüm oyuncularımız bizden 2 Altın Moğol Parası da kazandılar. Şarkılar iyi güzel. Fakat sonuç ne oldu diyenler için hemen açıklıyorum. :)


































Yapılan anket sonucunda, %21'lik oyun alan PSY-Ganganm Style, %20'lik oyu alan Skrillex - Bangarang ve onları en yakın takip eden Naughty Boy Ft Sam Smith - La La La şarkıları, Kulüp Pekin'e yeni eklenecek olan şarkılar olarak seçildi. İlerleyen günlerde gelecek olan yamalarla birlikte, bu şarkılarda Kulüp Pekin'deki yerini almaya başlayacak.

Bu blog yazımın da sonuna gelirken Cengizhan'ın, Türkiye'nin şüphesiz en iyi MMORPG oyunu olduğunu unutmayalım. Henüz aramıza katılmamış olanlar da Cengiz han indirme bölümünden kurulum dosyalarımızı indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder