23 Kasım 2013 Cumartesi

Pasif Binek Yetenek Kitabı Mayinna'da!

Selamlar...

Öyle bir OOK düşünün ki, birbirinden değerli eşyaları ve ekipmanları inanılmaz fiyatlara sizlere sunsun. Cengiz Han 2 dünyasında bu şartlara uygun tek bir OOK bulunuyor. Ve sizler bu OOK'yı çok yakından tanıyorsunuz. Elbetteki Mayinna'dan bahsediyorum. :)


Benzersiz kampanyaların yer aldığı paketler bu hafta sonu da Mayinna'da. Şüphesiz en çok beğenilen ve istenilen paketlerinden biri bu hafta sonu sizlerle buluşuyor. Pasif Binek Yetenek Kitabı ile bineklerinize yeni bir pasif yetenek ekleyebileceksiniz. İçerisinde benzersiz pasif yeteneklerin bulunduğu bu pakete 22 Kasım Cuma günü 10 Gümüş Hanlık Parası karşılığında sahip olabileceksiniz.

Bir şans paketi olarak Mayinna'da bulunan Pasif Yetenek Kitabı Paketi, yukarıdaki görselde yer alan yetenekleri içermektedir. Paketi her açtığınızda, görselde yer alan yeteneklerden bir tanesi rastgele bir şans ile sahip olabileceksiniz.

Mayinna'nın benzersiz kampanyalarından yararlanmak ve daha detaylı bilgi alabilmek için, Cengiz Han 2 forumlarını takip etmeye devam edin.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında yerini üst sıralara taşımış olan Cengiz Han 2'yi hala indirmemiş olanlar var ise, Cengiz han 2 download bölümünden oyunu indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder