5 Kasım 2013 Salı

İninal Kart Nedir?

Selamlar...



Bu haftaki blog yazımda sizlere Joygame olarak içerisinde bulunduğumuz ve oyuncularımıza sunduğumuz İninal Kart hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Aslında bu blog konusunda, İninal'in nasıl bir kart olduğu, nasıl elde edilebileceği, nelere ihtiyaç duymadan rahat ve güvenilir bir alışveriş yapabileceğinize değineceğim.


Ininal Kart Nedir?
Ininal için basit bir tabir ile, bankacılık işlemleri, yaş sınırlaması ve gereksiz prosedürler olmadan elde edebileceğiniz, her yaştan kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği bir hesap kartıdır. İninal aynı zamanda bir Master Card'dır. Master Card ibaresini gördüğünüz tüm mağazalarda ve internet sitelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçerisine yüklemiş olduğunuz para değeri kadar alışveriş yapabilmeniz, bu sistemin belki de en güzel yönlerinden bir tanesi.

İnternet üzerinden alışveriş yapmak için genellikle kredi kartlarına ihtiyaç duyarız. Yüksek limitli kartlarımızın güvenliğini tehlikeye atmak yerine, İninal'in güvenli alışveriş sistemiyle bu riski sıfıra indirmek mümkün. İçerisine yüklemiş olduğunuz miktar kadar kullanabileceğiniz İninal kart, Joygame işbirliği ile oyuncularımızla buluştu.

Ininal Kart'ı Nereden Alabilirim?



İninal kartlara, PTT, Migros, Migros JET ve Tansaşlardan sahip olabilirsiniz. İninal kartlarına sahip olabilmek için vermeniz gereken tutar ise sadece 5 TL.

Sizler de birer Joygame oyuncusu olarak, oyunlarımıza yapacağınız çevirilerde bu kartları kullanabilirsiniz. Ayrıca, oyunlarımızın giydirmelerinin yer aldığı bu kartlar ile farkınızı ortaya koyabilir ve sevdiğiniz oyunun giydirmesine sahip İninal kartına sahip olabilirsiniz. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken MMORPG oyunları arasında yerini almış olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz han 2 download bölümünden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder