2 Kasım 2013 Cumartesi

Yeni Ganimetler'in Doğru Adresi; Gizli Tüccar!

Selamlar...



Birbirinden değerli eşyaları, inanılmaz fiyatlarla sizlerle buluşturan Gizli Tüccar, Arka Bahçe'de çetin savaşların da çıkmasına öncülük ediyor gibi. oKo'ya açık bir harita olmasından dolayı Arka Bahçe, Gizli Tüccar'a ulaşmak isteyen oyuncuların savaşına da sahne oluyor.

Sınırlı sayıda değerli eşyaların, çok uygun fiyatlara satıldığı Gizli Tüccar'ın içerikleri de 31 Ekim'de gelen  yama ile birlikte yenilendi. Yeni yama ile gelen içeriklere hep beraber bir bakalım. :)






























Ekipmanlarınıza basmış olduğunuz taşların geliştirilmesi için gerekli olan Dönüştürme Parçaları bu yama ile birlikte Gizli Tüccar'daki yerini aldı. 
Yeni eklenen eşyaların önemlilerinden bir tanesi de "Ölümsüzlük İksiri".  Kullandığınız anda size 3 saniyelik bir ölümsüzlük veren bu iksir, oKo savaşlarında büyük avantaj sağlayacak gibi gözüküyor.
Normal bir Kraliyet Hükmü'nden farklı olarak sizlere hüner kazandıran "İmparatorluk Hükmü"de yeni eklenen eşyalar arasında yerini aldı.
Bineklerinizin seviyesi için gerekli olan kar erimesi hapı, derebeyi parşömenleri, ekipmanlarınızı büyülemek için demir ve elmaslar da bu güncelleme de bizlerle birlikte oldu.
Son olarak ise sınırsız bir Soğuk Tüy kıyafeti Gizli Tüccar'da şanslı 1 oyuncuyu bekliyor. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken Cengizhan 2 oyununu hala indirmemiş olanlar, Cengiz han indirme kısmından indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder