23 Kasım 2013 Cumartesi

Şarkını Seç, Kulüp Pekin'e Eklensin!

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasında sizlere tecrübe puanı, saygınlık puanı ve prestij puanı kazandıran bir dans pistinden söz ediyorum. Öyle bir dans pisti ki bu, dans kıyafetlerinizi giyip hem puanlarınızı kasabileceğiniz hem de çalan müziklerle keyifli dakikalar geçirebileceğiniz bir pist, bir kulüp.


Kulüp Pekin, Cengiz Han 2'nin ilk dakikalarından itibaren sizlere hizmet veren, eğlenerek karakterinizi geliştirebileceğiniz bir kulüp. İçeri de çalan şarkılardan artık hepimiz sanırım sıkıldık. Bunları yenilemenin vakti geldi. Biz de ufak bir şarkı listesi hazırladık ve bu listeyi sizlerin oylamasına sunduk.

22 Kasım itibari ile başlayan anket, 24 Kasım saat 23:59'a kadar devam edecek. Bu süreçte ankette yer alan şarkılardan eklenmesini istediğiniz bir şarkıyı oylamanız gerekmekte. Şarkıları dinlemek ve fikir sahibi olmak için ise yine anketin içerisinde yer alan videolara göz atabilirsiniz. Oylama olur da Cengiz Han 2 ekibi sizi unutur mu? Elbette hayır! Ankete katılım gösteren her tekil oyuncumuz da bizden 2 Altın Moğol Parası kazanıyor olacak. :)

Peki bu ankette hangi şarkılar ve şarkıcılar yer alacak hızlıca bir göz atalım. :)

 Chris Brown - Turn Up The Music
 Maroon 5 - Moves Like Jagger
 PSY- Gangnam Style
 Skrillex - Bangarang
 Far East Movement - Live My Life
 Will.I.am - Scream & Shout
 Taio Cruz - Hangover
 Rihanna - Don't Stop The Music
 Naughty Boy Ft Sam Smith - La La La

Ankete katılmak, favori şarkını belirlemek ve 2 Altın Moğol Parası kazanmak istiyorsanız hemen ankete katılın.

Ankete katılmak için; http://joy.ac/Şarkını_Seç

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunu olan Cengizhan 2'ye henüz dahil olmamış oyuncularımızı da aramıza bekliyorum.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder