26 Ekim 2013 Cumartesi

Tılsımlı Cumartesi'ye Hazır Mısınız?

Selamlar...



Tılsımlı bir Cumartesi bizleri ve tüm Cengiz Han 2 oyuncularını bekliyor. Koltuklarınıza yaslanın ve kampanyanın tadını çıkartmaya başlayın. Sadece Hanlık Şans Paketi alarak, Karmaşa Tılsımı, Altın Rastgelelik Tılsımı ve Efsanevi Dönüştürme Parçası-Nilüfer'in sahibi olabilirsiniz. Geçelim kampanyanın detaylarına...




*Kampanyadan 26 Ekim Cumartesi günü 00:01-23:59 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.

Hanlık Parası ile Nakit Mağaza'dan 10*Hanlık Şans Paketi alana 100*Karmaşa Tılsımı HEDİYE!

Hanlık Parası ile Nakit Mağaza'dan 20*Hanlık Şans Paketi alana 200*Karmaşa Tılsımı ve 100*Altın Rastgelelik Tılsımı HEDİYE!

Hanlık Parası ile Nakit Mağaza'dan 30*Hanlık Şans Paketi alana 300*Karmaşa Tılsımı ve 150*Altın Rastgelelik Tılsımı HEDİYE!

Hanlık Parası ile Nakit Mağaza'dan 40*Hanlık Şans Paketi alana 400*Karmaşa Tılsımı ve 200*Altın Rastgelelik Tılsımı HEDİYE!

Hanlık Parası ile Nakit Mağaza'dan 50*Hanlık Şans Paketi alana 500*Karmaşa Tılsımı, 250*Altın Rastgelelik Tılsımı ve 5*Efsanevi Dönüştürme Parçası-Nilüfer HEDİYE!


* Yukarıda yer alan kampanyadan en fazla 50 adete kadar yararlanabilirsiniz. 50 adetten fazla alımlarınızda, sadece 500*Karmaşa Tılsımı, 250*Altın Rastgelelik Tılsımı ve 5*Efsanevi Dön. Parç.-Nilüfer gönderilecektir.

Kampanya Detayları

* En fazla 50 adet Hanlık Şans Paketi alabilirsiniz.
* Hediyeler 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.
* Kampanya hediyeleri başkentinizde bulunan Ödül Görevcisi Mayinna'ya gönderilecektir. Gönderilen hediyeler "sınır" olacaktır.


Efsanevi Dönüştürme Parçası-Nilüfer Nedir?


Kritik, Kaçınma, Direnç ve Vuruş cevherlerini yükseltmenizi sağlayan bir dönüştürme parçasıdır.



















Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunu olan Cengizhan 2 dünyasında yer alan tüm oyuncularımıza selamlarımı iletiyorum. :)

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder