7 Ekim 2013 Pazartesi

At Zarını Kur Şehrini Karakter Kartları

Selamlar...



Joygame'in yeni oyunu olan At Zarını Kur Şehrini, tamamen bir monopoly mantığı ile işlemektedir. Kolay, hızlı ve basit oynanabilirliği ile beklentilerin çok üstünde olan bu oyun içerisinde yer alan ve oyuna doğrudan etki eden birden çok karakter kartı yer almakta.


Bu blog yazımda sizlere bu kartları tanıtacağım.

Dennis


Bu zeki çocuğun IQ’sı 200! Genç yaşında gayrimenkul zekâsı tavan yapmıştır. Dünya genelinde en fazla değeri toplayabilir. Bazıları onu yetişkin olamamış ve beceriksiz olarak adlandırıyor. Kimsenin daha başarılı olmasına fırsat vermemekte ustadır.

Susie


Matematikçi bir baba ve kart oyuncusu bir annenin kızı olan bu minik kız, kendi finansal işini edindiğinde kendisine bir isim türetti. Birçok kişi tarafından dikkate alınmıyor, ancak genç yaşına rağmen zayıfa alınmayacak birisidir.

Jennifer



Bu genç için geleceği tahmin edebildiği söyleniyor. Bilinmeyeni görebildiği ve iş danışmanlığı yaparak para kazanıyor. Herkes onun gizemini çözmeye çalışıyor, ancak o hâlâ gizemini koruyor.

Carl



Paket yemek servisi ederek işe başladı ve şimdi ailesi büyük bir restoran sahibi. O şimdi dünyayı gezerek şehirler ediniyor. Gayrimenkul zinciri oluşturması için ona yardım edecek misiniz?


Miranda



Uluslararası tenis şampiyonu olarak bilinen Miranda, kazanç elde ederek önemli bir tasarruf yaptı. Onun püf noktası lider olabilmek için istediği her şeyi yapmasıdır. Gayrimenkul ustası olmasında ona yardım edecek misiniz?

Steve



Barmenlik yeteneği kurumsal yerlerle olan bağlantısını güçlendiriyor. Kasinodaki büyük başarısından sonra en iyi zar atıcı olarak ismini kazandı. Çok büyük riskler alarak büyük başarılara imza atabiliyor.


Katrina



Uluslararası bir havaalanı şirketinde hostes olan Katrina, dünyayı sürekli gezer. En iyi şehirlere gider ve en iyi gayrimenkul değerine sahip yerlere ayak basar. Gayrimenkul değeri yüksek olan muhteşem anlaşmalar yapabiliyor.

Hernandez



Emekli beyzbol yıldız ve gayrimenkul satışı onun için ikinci planda yer alıyor. En iyi beyzbolcular arasında yerini aldığı zaman kendisini yeni mücadelelere hazır hisseder. Beybolzdaki güçlü girişimleri sayesinde gayrimenkul işinde de başarıya ulaşmıştır. Satın alınacak, satılacak ve ticareti yapılabilecek yeni yerler aramaktadır.

At Zarını Kur Şehrini dünyasında yer alan tüm karakterleri sizlere kısa kısa tanıttım. Bu blog yazımında sonuna gelirken, At Zarını Kur Şehrini dünyasına henüz katılmamış olanların da, At Zarını Kur Şehrini indir bölümünden oyunu indirerek aramıza katılmalarını bekliyorum.

Sağlıcakla. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder