12 Ekim 2013 Cumartesi

Cengiz Han 2 Etkinlik ve Kampanyaları'ndan Haberdar Olmak İster Misiniz?

Selamlar...

Günümüzde sosyal mecralar artık televizyon ve gazetelerin yerini fazlasıyla doldurmuş durumda. Sizlerde birer Cengiz Han 2 oyuncusu olarak tüm etkinlikleri, kampanyaları ve yenilikleri takip etmek için sosyal mecralarımızı takip ediyorsunuz. Bu blog yazımda sizlere kullanmış olduğumuz sosyal mecralardan biri olan Facebook'ta, Cengiz Han 2 sayfasında yapılan tüm güncellemelerden en çabuk nasıl haberiniz olabileceğini anlatacağım. :)



Cengiz Han 2 Facebook sayfasında girdiğinizde, sayfanın sağ tarafında yer alan "Beğendin" kısmına tıklayarak, "Haber Kaynağında Göster" kısmını önce işaretli kılmanız gerekiyor. Ardından tekrar "Beğendin" kısmına tıklayarak önce "Ayarlar" daha sonra da "Tüm Güncellemeler" bölümü işaretli duruma getirilmesi gerekiyor.

Anlatmış olduğum kısımları yukarıda yer alan ekran görüntüsünde de çok net bir şekilde görebilirsiniz. :) Sadece saniyelerinizi ayırarak yapacağınız bu ayarlar ile siz de artık tüm güncellemelerden, etkinlik, kampanya ve yeniliklerden herkesten önce haberdar olabileceksiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelirken MMORPG oyunları içerisinde yer alan Cengiz Han 2'ye henüz giriş yapmamış olanlar var ise, Cengiz Han 2 download kısmından oyunumuzu indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder