22 Ekim 2013 Salı

Savaş Arabası Görevi

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası yeni yama ile karşınızda. Yeni yamanın en önemli parçalarından biri olan "Savaş Arabası Görevi"ni size anlatacağım. Görev gayet basit. Tek yapmanız gereken OOK'lar ile konuşmak. Lafı fazla uzatmadan size nasıl savaş arabası elde edeceğiniz göstereyim.




İlk yapmamız gereken Pekin'de 125,173 koordinatında bulunan "Işınlanma Sorumlusu"na gidip görevi almamız gerekiyor. Bu görevi tamamlamak için "Savaş Arabası Atölyesi"ne doğru yola çıkıyoruz. İçeri girip görevi "Zhan Dao", "Savaş Arabası Malzeme Ustası"na teslim edip tamamladığımızda artık savaş arabasına binebiliyor olacağız. Savaş arabasına binmek için de Yetenek penceresini açıp (K) "Özel Yetenekler" kısmından "Savaş Arabası Sür" yeteneğine tıklamamız gerekiyor.




Görevi "Zhan Shen", "Savaş Arabası Gövde Üreticisi"ne teslim etmemiz gerekiyor. Görevi teslim ettikten sonra hemen yeni bir görev ile daha karşılaşıyoruz. Yeni görevimiz "Güçlü Savaş Arabası Gövdesi." Bu görevi "Zhan Zhi", "Savaş Arabası Ekipman Üreticisi"ne verip tamamladığımız da "Savaş Arabası Gövdesi" ile ödüllendiriliyoruz.



Görevi tamamladıktan sonra bir sonraki adıma geçiyoruz. Yeni görevimiz "Savaş Aracı Parçası" görevi. Bu görevde de savaş arabamız için "Ejderha Topu - Özel" kazanıyoruz. Bu kazandığımız Ejderha Topu'nu aracımızda kullanarak saldırı yapabilecek konuma geliyoruz.



Bir sonra ki görevimiz artık son görevimiz olacak. Bu görevde oyuna yeni eklenen meslek olan "Balkan Savaş Arabacılığı" görevlisine gitmenizi isteyecek. Burada ki görevi tamamladığımızda saldırı yapmamızı sağlayan "100 adet Gülle" ile ödüllendirileceğiz.



Tüm görevleri tamamladığımızda artık savaş aracımız ile ilgili tüm ustalar ile tanışmış oluyoruz. Böylelikle savaş arabamızı geliştirip İmparatorluk Savaş'ında ve diğer görevlerde ülkemize maksimum yardım da bulunmuş oluyoruz. Siz de bu savaş arabasına sahip olmak istiyorsanız, Türkiye'de bulunan MMORPG oyunları arasında en iyisi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz Han 2 download bölümünden indirerek, aramıza katılabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder