12 Ekim 2013 Cumartesi

Bu Bayram Herkes 70 Seviye!

Selamlar...



Cengiz Han 2 ekibi olarak, bu senenin son bayramı olan Kurban Bayramı'nda, Cengiz Han 2 dünyasına yeni ya da yeniden ayak basmak isteyen oyuncularımızı direkt 70 seviyeden başlatmaya karar verdik.  Bunun için ise yapmanız gereken oldukça basit.  :)


70 Seviye Olmak İçin Yeni Bir Hesap Nasıl Oluşturabilirim?


1) Öncelikle http://www.joygame.com/land/cengizhan2/default.aspx?camp=ch2bayram bağlantısına tıklayarak sayfaya giriş yapıyoruz.

* Yukarıda yer alan bağlantı ile üye olmayan oyuncuların, katılımları geçersiz sayılacaktır.


2) Açılan sayfada aşağıda yer alan ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi "Hemen Oyna" butonuna basıyoruz.



3) Ardından gelen sayfada üyeliğimizin gerçekleşmesi için gerekli olan kısımları doldurduktan sonra, son olarak "Ücretsiz Üye Ol" butonuna tıklıyoruz ve yeni bir hesap oluşturmuş oluyoruz.





Yeni Bir Hesap Oluşturdum Fakat 70 Seviye Olamadım?


Yukarıda da belirttiğimiz bağlantı ile yeni bir hesap oluşturduktan sonra, 70 seviyeye ulaşabilmeniz için gerekli olan parşömen, etkinliğin bitiminden sonra karakterlerinize gönderilecektir.

Size gönderilecek olan 70 seviye olma ekipmanı aşağıdaki gibidir. Sadece bir sağ tık ile yeni karakterinizi 70 seviye yapabileceksiniz.







* Bayram boyunca yapılan tüm etkinlik ve kampanyaların hediyeleri 15 iş günü içerisinde gönderilecektir.


Etkinlik Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

Etkinliğe 15 Ekim Salı 00:01(Bayramın 1.günü) ile 18 Ekim Cuma 23:59(Bayramın 4.günü) saatleri arasında katılım gösterebilirsiniz.

*Belirtilen gün ve saat dilimleri haricinde, yukarıda belirtilen bağlantı ile Joygame'e kayıt olan oyuncuların katılımları geçersiz sayılacaktır.

*Oluşturduğunuz yeni hesapta, açacak olduğunuz ilk karaktere "70 seviye parşömeni" gönderilecektir


Bu blog yazımında sonuna gelirken Cengizhan oyunu içerisinde bayram boyunca yer alacak olan kampanya ve etkinliklere dahil olabilmek için Cengiz han 2 oyunu indir kısmından oyunumuzu indirerek aramıza katılabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder