25 Haziran 2013 Salı

[CH2] Oyuncularla Buluşma ve Sonrası

Selamlar...




















Cengiz Han 2 ekibi geçtiğimiz Cumartesi günü, Cengiz Han 2'nin birbirinden değerli oyuncuları ile buluştu. Yaklaşık 10 aydır Cengiz Han 2 ekibi içerisinde yer almaktayım. GameX fuarı da dahil olmak üzere, oyuncularımızın bu denli sıcak ve sevecen olabilecekleri inanın aklıma gelmezdi. :)


Cengiz Han 2'nin her yaştan oyuncuya hitap ediyor olması, bizleri gerçekten çok mutlu etti. 12 yaşındaki ufak kardeşimizden, 50 yaşında evli ve çocuklu ablamıza kadar herkes Cengiz Han 2'ye gönül vermiş durumda.

Oyuncularımızla birlikte saat 12:00'de Kadıköy Balon'da buluştuk. Ardından hep birlikte Moda'ya doğru yürüyerek, etkinliğimizin ana konsepti olan çayları oyuncularımıza ısmarladık. :) Ee herkes acıktı tabii. Bir de yemek yiyelim dedik. :) Hoş sohbetlerin ve diyalogların geçtiği bu buluşma, bizleri gerçekten mutlu etti.

Oyuncularımızın fikirlerini, önerilerini ve Cengiz Han 2'de yaşamış oldukları anılarını dinledik. Bundan sonra yapacağımız buluşmalarda da böyle bir sıcaklık ve hoş sohbet bekliyoruz. :)

Buluşmada çekilen fotoğraflara ulaşabilmek için buraya tıklayabilirsiniz. :)

Önümüzdeki buluşmada görüşmek üzere. Tüm oyuncularımızı bu görüşmelere davet ediyoruz. Cengizhan oyununu hala indirmemiş olanlar var ise hemen Cengizhan oyunu indir kısmından indirerek, aramıza katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder