20 Haziran 2013 Perşembe

[CH2] Blog Yarışması Kazananları

Selamlar...

Mayıs-Haziran aylarında yapılan blog yarışmasının sonuçları geçtiğimiz Pazartesi günü açıklandı. 10'larca başvurunun geldiği bu yarışmada, birinciyi seçerken gerçekten çok zorlandık. Yeni yama ile birlikte Cengiz Han 2 oyununa eklenen sistemleri ve etkinlikleri anlatmalarını istediğimiz oyuncularımız, birbirinden başarılı blog yazıları bizlere ulaştı.




15 günden fazla bir süre katılım sağlayabildiğiniz bu blog yarışması, nihayet sonuçlandı. Yarışmaya katılımların bitmesinin ardından, incelemiş olduğum blog yazılarındaki hataları blog sahiplerine mail yolu ile ilettim. Sonuç olarak 1 haftalık bir sürecin ardından, artık blog yarışmasının kazananlarını belirleme vakti gelmişti.

Normalde 16 Haziran tarihinde açıklamamız gereken blog yarışması sonuçları, 17 Haziran'da açıklandı. Çünkü gerçekten birbirinden iyi blog yazıları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. İlk üçü ve tasarım ödülünü seçebilmek için, soğuk terler döktük diyebilirim. :)

Lafı fazla uzatmadan, Cengiz Han 2 blog yarışmasının kazananları sizlerle.

1. Blog Sahibi HardxTeam
2. Blog Sahibi Ares
3. Blog Sahibi necole

Tasarım Ödülü Sahibi Snoopdagg

Başka bir blog yarışmasında, bu yarışmaya katılmayan oyuncuları da görmek isteriz. Cengizhan oyununa hala başlamadıysanız, cengizhan oyunu indir kısmından indirerek aramıza katılabilirsiniz.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder