16 Haziran 2013 Pazar

[CH2] Oyuna Giriş Etkinliği

Selamlar...

Cengiz Han 2 oyuncularının uzunca bir süredir istediği etkinlik şimdi karşınızda. Sizleri her daim kazançlı kılacak olan bu etkinlik, günün belli saat dilimlerinde hediye almanızı sağlıyor.



Lafı da çok uzatmadan gelelim etkinliğin detaylarına...

Bu Etkinlikten Kimler Yararlanabiliyor?


Etkinlikten 40 seviye ve üzeri olan tüm oyuncular yararlanabilirler.


Etkinlik Nasıl İşlemektedir?


15 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında her gün Ling Bao'yu ziyaret ederek 22:00-22:30 saatleri arasında bir "Parça Paketi" elde edeceksiniz.



Bir hafta boyunca elde ettiğiniz parçalar ile birlikte, 22 ve 23 Haziran tarihlerinde istediğiniz bir hediyeyi yine Ling Bao'dan alabileceksiniz.

Bir haftanın sonunda Ling Bao'dan alabileceğiniz 2 farklı hediye paketi bulunmaktadır.

Eğer bir hafta boyunca 7 adet parçanın tamamını toplarsanız, 1 numaralı hediye paketini alabileceksiniz. Bu hediyeyi alabilmeniz için ise belirtilen günde ve saatte oyun içerisinde Ling Bao'yu ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bu hediye paketinin içeriği ise şu şekildedir:


Eğer bir hafta boyunca 7 adet parçanın 5 tanesini toplarsanız 2 numaralı hediye paketini alabileceksiniz. Bu hediyeyi alabilmeniz için ise belirtilen günde ve saatte oyun içerisinde Ling Bao'yu ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bu hediye paketinin içeriği ise şu şekildedir:


Yukarıda yer alan paketleri alabilmeniz için belirtilen gün ve saatler aşağıdaki takvimde yer almaktadır:


NOT: Eğer 7 veya 5'ten az parçaya sahip iseniz, yukarıda yer alan paketlerden alma şansınız bulunmamaktadır. Fakat bu parçaları herhangi bir OOK'ya satarak, parça başına 50 Gümüş Moğol Parası kazanabilirsiniz.


Ling Bao'dan Alacağınız Hediyelerin ve Parçaların Takvimi


Ayrıca parçaları toplamasanız bile, aşağıda yer alan saatlerde oyuna giriş yaparak, size özel hediyeleri sahip olabilirsiniz.



Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olan Cengizhan 2'ye herkesi bekliyoruz!
Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder