16 Haziran 2013 Pazar

[CH2] Karne Etkinliği

Selamlar...


Uzun bir sene sona erdi ve tüm emeklerinizin meyvelerini toplama zamanı geldi! Tüm öğrenci oyuncularımız karnelerini aldı ve yaz tatiline adım attılar. :) Biz de Cengiz Han 2 ekibi olarak, koca bir sene hem Cengiz Han 2 oynayarak hem de derslerine çalışarak başarılı olan öğrenci oyuncularımızı unutmadık.



Şimdi Takdir ve Teşekkür belgesi alan oyuncularımızı ödüllendirme zamanı! Ayrıca üniversite öğrencileri de transkriptlerini bizlere gönderebilirler.

23 Haziran 2013 saat 23:59'a kadar, 2012-2013 öğretim yılını içeren ve belge tarihi 14/06/2013 olan, "Takdir" ya da "Teşekkür" belgenizin ekran görüntüsünü bizlere ulaştırın, hediyelerin sahibi olun!


Takdir belgesi alan oyuncularımız; "Okyanus Eritme Civası" ve "Ruhlar Damgası" kazanacaklardır.


Teşekkür belgesi alan oyuncularımız ise; "Özel Meyve Suyu" kazanacaktır.

Ayrıca Transkriptlerini gönderen oyuncularımız ise; "Özel Meyve Suyu" kazanacaktır.


Takdir ya da Teşekkür Belgemi Nereye, Nasıl Göndereceğim?


* Takdir ya da Teşekkür belgenizin fotoğrafını çekerek bizlere gönderebilirsiniz.

* Ya da takdir veya teşekkür belgenizi tarayıcıdan bilgisayara aktarabilir ve o şekilde gönderebilirsiniz.

* Gönderecek olduğunuz fotoğrafların okunaklı bir şekilde olması gerekmektedir. Ad, Soyad ve Öğretim yılının net okunmadığı fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

* Ödüller 23 Haziran'dan sonraki 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.


Belgelerinizin fotoğraflarını, "ch2etkinlik@joygame.com" adresine aşağıda belirtilen formatta bir mail içeriği ile göndermeniz gerekmektedir.



Cengizhan oyunu içerisinde yer alan siz değerli oyuncularımıza bir kez daha teşekkür ederim. Hala Cengiz Han 2'ye başlamamış olanlar var ise, Cengizhan oyunu indir kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder