27 Haziran 2013 Perşembe

[CH2] Karne Etkinliği ve Sonuçları

Selamlar...



Cengiz Han 2 ekibi, oyun içerisinde yer alan oyuncularını her zaman olduğu gibi unutmadı. Okulların kapanmasının ardından düzenlenen karne etkinliği, beklenenin çok üstünde bir katılıma sahip oldu. Cengiz Han 2 oyuncuları, hem Cengiz Han 2 oynayıp hem de derslerine sıkı bir şekilde çalışıp, başarılı olabileceklerini gösterdiler.

Cengiz Han 2 oynayan ve öğrenci olan oyuncularımızın, Tarih derslerinde belirgin bir şekilde daha iyi notlar aldıklarını zaten biliyorduk. Yapılan Takdir ve Teşekkür belgesi etkinliği ile de, aslında başarı oranlarının çok daha yüksek olduğunu görmüş olduk. Etkinliğe katılımda bulunan 400’e yakın karne sahibinin %90’ı takdir, %10’u ise teşekkür belgesi ile başvurdu. Hem oyun oynayan, hem de derslerini aksatmayan tüm Cengiz Han 2 oyuncularını gönülden tebrik ederiz.

Tüm oyuncularımızın başarılarının devamını dilerim. Hem Cengiz Han 2 oynayıp hem de derslerinize çalışmaya devam edin. :) Cengiz han oyununa henüz başlamamış olanlar varsa, Cengizhan download kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder