20 Haziran 2013 Perşembe

[CH2] Mavi Pus Ateştaşı

Selamlar...


Mavi Pus Ateştaşı, Cengiz Han 2 dünyasında oyuncularımızın en çok istediği ve en çok ihtiyacı olan eşyalardan sadece biri. Bu taş, ekipmanlarınızın üzerinde yer alan mavi özellikleri tıpkı bir mor özellik gibi değiştirebilmenize olanak sağlamaktadır.


Mavi Pus Ateştaşı, Mayıs ayında gelen yamadan önce Nakit Mağaza'da satılmaktaydı. Fakat yeni gelen yama ile birlikte eklenen sistemler bu eşyaya sahip olabilmenizi biraz daha zorlaştırdı. Yeni gelen Sha Şehri ve İmparatorluk Savaşı, Mavi Pus Ateştaşı için yeni bir soluk oldu diyebilirim. Nakit Mağaza'dan kaldırılan bu taşa sahip olabilmek artık İmparator'un ellerinde. :)

Sunucuda yer alan İmparator'un haftada sadece 1 kez aktif edebildiği derebeylerinden elde edebileceğiniz taşlar artık daha değerli. Derebeyi emrinin başlamasının ardından, Sha Şehri içerisinde beliren derebeyleri sizler için birer Mavi Pus Ateştaşı hazinesi. :)

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengiz han oyunu içerisine henüz dahil olmamış oyuncularımız var ise, cengizhan download kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder