16 Haziran 2013 Pazar

[CH2] 14-15-16 Haziran Mayinna Kampanyası

Selamlar...


Ödül Görevcisi Mayinna, bu hafta da birbirinden güzel kampanyalarıyla sizlerin karşısına geliyor. İşte bu haftanın kampanyaları sizlerle. 14 Haziran Cuma günü 4 adet birbirinden güzel sizleri bekliyor. Her keseye uygun bu binekleri kaçıranlar çok üzülecek. 15 Haziran Cumartesi, ekipmanlarınızın mavi özelliklerini değiştirmenizi sağlayan Mavi Pus Ateştaşı sizlerle. 16 Haziran'da ise yepyeni bir şans paketi, Büyülü Taş Paketi sizlerle. MP,MS,PP,Elmas,Kristal ve Tecrübe Puanı kazanabileceğiniz bu paketi kaçırmayın.

İşte detaylar;

14 Haziran - Her Keseye Uygun Binekler

Cengiz Han 2 dünyasında yer alan, birbirinden güzel ve gösterişli binekler 14 Haziran'a özel olarak sizlerle buluşuyor. Her keseden oyuncuya uygun olan bu bineklere, sahip olabilmek için sadece 1 gününüz var.


14 Haziran tarihinde, 30 seviye bineği olan Yeşimtaşı Kartalı'na 50 Gümüş Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Evrim Parşömeni'de HEDİYE! Yeşimtaşı Kartalı'nı en fazla 2 adet satın alabilirsiniz.


14 Haziran tarihinde, 80 seviye bineği olan Kara Ejder'e 500 Gümüş Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Mükemmellik Külliyatı'da HEDİYE! Kara Ejder'i en fazla 2 adet satın alabilirsiniz.



14 Haziran tarihinde, 80 seviye bineği olan Ateş Tilkisi'ne 1 Altın Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Mükemmellik Külliyatı'da HEDİYE! Ateş Tilkisi'ni en fazla 2 adet satın alabilirsiniz.



14 Haziran tarihinde, 80 seviye bineği olan Cehennem Ejderi'ne 1,5 Altın Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Binek ile birlikte 10 adet Mükemmellik Külliyatı'da HEDİYE! Cehennem Ejderi'ni en fazla 2 adet satın alabilirsiniz.



15 Haziran Mavi Pus Ateştaşı



Mavi Pus Ateştaşı Nedir?



Ekipmanlarınızın üzerinde yer alan mavi özellikleri değiştirmenizi sağlayan bir taştır. Daha önce Nakit Mağaza'da satılan bu taş, şuan derebeylerinden düşmektedir.



15 Haziran'a özel,Mavi Pus Ateş Taşı Paketi 'ne 12,5 Gümüş Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Almış olduğunuz paketin içerisinde 10 adet Mavi Pus Ateştaşı bulunmaktadır. Mavi Pus Ateştaşı Paketi'nden sadece 1 adet satın alabilirsiniz.



16 Haziran Büyülü Taş Paketi


Büyülü Taş Paketi Nedir?



Büyülü Taş Paketi, içerisinden Moğol Parası, Moğol Sikkesi, Pazar Parası, Kristal ve Elmas çıkabilen bir şans paketidir.

Büyülü Taş Paketi'nin içerisinden çıkabilecek eşyalar şu şekildedir:



NOT: Büyülü Taş Paketi tamamiyle bir şans kutusudur. Yukarıda yer alan eşyalardan sadece 1 tanesi belirli bir şans oranına göre size çıkabilir.


16 Haziran'a özel,Büyülü Taş Paketi'ne 15 Gümüş Hanlık Parası karşılığında Mayinna'dan sahip olabilirsiniz. Büyülü Taş Paketi'nden sadece 5 adet satın alabilirsiniz.

Cengiz han 2 oyununa hemen katılmak için sizlerde Cengizhan download kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder