17 Nisan 2013 Çarşamba

[WOB] Rinion'ın Favori Savaş Haritası

Selamlar...

World of Battles MMORTS oyunları arasında Türkiye'de ciddi bir yer edinmiştir. Gerçek zamanlı strateji oyunlarının tutkunlarının tek durak noktası olan World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü, günden güne gelişmekte ve bunu da siz değerli oyuncularına borçludur.

Bu blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde yer alan ve benim oynamaktan en çok keyif aldığım savaş haritasını sizlere anlatmaya çalışacağım.


Harita'nın Adı: Hülestiya Bayırı



Hülestiya Bayırı haritası üzerinde yapılan savaşlarda, taraflardan biri mutlaka haritada işaretlemiş olduğum tepelerden birine konuşlanarak bekleyecektir. Bu tepelere konuşlanmaları onlar için stratejik bir önem arz etmektedir. Tepelerin köşelerine yerleştirecekleri menzilli birlikleri ile üzerine gelen düşmana, kendisine yaklaşana kadar belli bir oranda hasar verebilme imkanına sahip olmuş olurlar.

Haritanın tam ortası bir meydan muharabesi edasındadır. Oyuna yeni başlayan birçok oyuncunun, çarpışma noktası burası diyebiliriz. Bunların haricinde, sağ sol kanatlardan, süvariler ile yapılan bir akın, düşman menzilli birliklerinin korkulu rüyası olabilir.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. World of Battles oynamak isteyen oyuncularımızı da bir an önce aramıza bekliyoruz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder