14 Nisan 2013 Pazar

[CH2] Savaş Alanı Puanı Dükkanı - 1

Selamlar,

Bugünkü yazımda sizlere Cengiz Han 2 içerisinde bulunan, Savaş Alanı Puanı Dükkanı'nda yer alan eşyalardan ve bu eşyaları nasıl elde edebileceğinizden bahsedeceğim.



Savaş Alanı, haftanın belirli günlerinde 2vs2 ve 6vs6 şeklinde gerçekleştirilen bir moba mantığına sahiptir. Bu savaş alanında 2vs2 modunda, tamamen bir PvP heyecanı yaşayabiliyorsunuz. Fakat moba olarak bahsettiğim kısım aslında 6vs6'da ortaya çıkıyor. 2 farklı grup olarak atandığınız savaş arenasında, kendinize ait kuleleriniz ve bir de ana komuta merkeziniz mevcut.
 

Bir moba oyunu mantığı ile ilerleyen bu sistemde, galibiyet ve zaferde kazanmış olduğunuz bir Savaş Alanı Puanı mevcut. Bu puan ile 2vs2 ve 6vs6 arenalarına girdiğiniz yerde, yani Pekin Şehir Merkezi'nde yer alan bir de Savaş Alanı Puanı Dükkanı mevcut. Bu dükkanda Jochi set parçalarına ve matkaplara ulaşabiliyorsunuz.

Her hafta size, Savaş Alanı Puanı Dükkanı'nda yer alan 4 adet eşyayı tanıtacağım. Bu haftanın ilk dörtlüsü geliyor... :)

Jochi Ekipmanları






Her sınıfın kendine ait Jochi ekipmanları bu dükkanda yer alıyor. Ben bir Gardiyan olduğum için benim ilk dört ekipmanım yukarıda da görüldüğü gibi; "Alaybozan Tüfeği", "Altın Gülle", "Zırh ve Miğfer".

Bu blog yazımın da sonuna gelmiş bulunuyorum. Bir sonraki blog yazımda görüşmek dileğiyle... Unutmadan, Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu Cengiz Han 2'de kalmaya devam edin. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder