6 Nisan 2013 Cumartesi

[CH2] Hafta Sonu Özel Kampanyası!

Selamlar,

Bu hafta sonu Cengiz Han 2 dünyasında kaçırılmayacak bir kampanya var. Bu kampanya ile Cengiz Han 2 oyuncuları daha da kazançlı bir hafta sonu geçirecekler. Yapmış olduğunuz HP çevirileri sizlere Hanlık Şans Paketi, Mullrian Hazine Sandığı ve Moğol Parası kazandırıyor.










Gelelim kampanyanın detaylarına;


6 Nisan Cumartesi 00:01 ile 7 Nisan Pazar 23:59 arasında;

"HP AL" butonu ile Cumartesi ve Pazar günlerinde yapacağınız 10,20,30,40,50 TL ve üzeri çevirilerinizde, Hanlık Şans Paketi, Mullrian Hazine Sandığı ve Moğol Parası HEDİYE!

"HP AL" butonu ile "10 TL" çevirilerinize 1 Hanlık Şans Paketi + 1 Mullrian Hazine Sandığı + 1 Altın Moğol Parası HEDİYE!

"HP AL" butonu ile "20 TL" çevirilerinize 2 Hanlık Şans Paketi + 2 Mullrian Hazine Sandığı + 2 Altın Moğol Parası HEDİYE!

"HP AL" butonu ile "30 TL" çevirilerinize 3 Hanlık Şans Paketi + 3 Mullrian Hazine Sandığı + 3 Altın Moğol Parası HEDİYE!

"HP AL" butonu ile "40 TL" çevirilerinize 4 Hanlık Şans Paketi + 4 Mullrian Hazine Sandığı + 4 Altın Moğol Parası HEDİYE!

"HP AL" butonu ile "50 TL ve üzeri" çevirilerinize 5 Hanlık Şans Paketi + 5 Mullrian Hazine Sandığı + 5 Altın Moğol Parası HEDİYE!


* Her hesap kampanyadan Cumartesi günü 1 kere ve Pazar günü 1 kere olmak üzere, toplam 2 kere yararlanabilir.
* Hediyeler 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.(Cumartesi ve Pazar iş gününden sayılmamaktadır.)

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyununu indirmeyenler var ise Cengizhan oyunu indir kısmından indirerek, hemen aramıza katılabilir.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder