17 Nisan 2013 Çarşamba

[CH2] Savaş Alanı Puanı Dükkanı - 2

Selamlar...

Daha önce yazmış olduğum blog yazımda sizlere, Savaş Alanı Puanı Dükkanı'nda yer alan dört adet eşyayı anlatmıştım. Geçtiğimiz hafta yayınlamış olduğumuz blog yazıma da buradan ulaşabilirsiniz. Bugün sizlere Cengiz Han 2 dünyasında yer alan Savaş Alanı Puanı Dükkanı'ndaki dört eşyadan daha söz edeceğim.



Savaş Alanı Puanı ile ilgili geçtiğimiz blog yazımda biraz söz etmiştim. Tekrar ve kısaca bahsetmek gerekirse, Savaş Alanları 2vs2 ve 6vs6 olmak üzere iki adettir. Oyun içerisinde belirtilen günlerde ve saatlerde savaş alanına girerek puan kazanabiliyorsun. Bu puanlar ile de çeşitli Jochi set parçalarına ve matkaplara sahip olabiliyorsunuz. Geçtiğimiz ay gelen yama ile birlikte oyuna dahil edilen yeni iki meslekte de ihtiyaç duyulan parşömenleri yine bu dükkanda bulabilirsiniz. Gelelim bu blog yazımın diğer dört eşyasına...





Yukarıda yer alan diğer dört eşya da, Jochi setimizin kalan diğer dört parçası olmaktadır. :)) Bunları da yine Savaş Alanı Puanı Dükkanı'na giderek sahip olabilirsiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelirken bir MMORPG oyunu olan Cengizhan'ın siz değerli oyuncularıyla günden güne biraz daha büyüdüğünü söylemek istiyorum. 

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder