3 Nisan 2013 Çarşamba

[CH2] Forum Etkinlikleri

Selamlar,

Cengiz Han 2 dünyası yeni etkinlikler ve yeni ödüller ile her zaman olduğu gibi karşınızda. Cengiz Han 2 forumları üzerine başlatılan yeni etkinlikler, sizlere birbirinden güzel ve değerli hediyelerin sahibi olmanızı sağlıyor.




Şuan için aktif olan forum etkinlikleri şunlardır:

- Puzzle Etkinliği

Bu etkinlikte, Cengiz Han 2 ile alakalı bir ekran görüntüsü puzzle şekline getirilir. Sizlerden istenilen bu puzzle parçalarını tamamlayarak, ekran görüntülerini açılan forum konusu altından paylaşmanız. Doğru şekilde katılım sağlayan oyuncular arasından şanslı kişiler seçilerek gerekli ödüllendirme yapılmaktadır.

- OOK ve Sözleri Etkinliği

Cengiz Han 2 dünyası içerisinde yüzlerce OOK bulunmaktadır. Bu OOK'ların kullanmış olduğu sözleri bu etkinlik içerisinde kullanarak sizlerden, belirlemiş olduğumuz sözün hangi OOK tarafından ve hangi harita üzerinde söylendiğini istiyoruz. Yine doğru yanıt veren şanslı oyuncular ödüllerin sahibi oluyor.

- "Cengiz Han 2'yi En İyi Ben Anlatırım" Etkinliği

Bu etkinlikte sizlere bir cümlenin giriş kısmını veriyoruz. Sizlerin verilmiş olan cümleyi en yaratıcı şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Yine en yaratıcı olan belirli oyuncularımız ödüllerini sahibi oluyorlar.


Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengiz han dünyasında hala yerinizi almadıysanız, cengizhan download kısmından indirebilir ve sizde bu maceraya katılabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder