17 Nisan 2013 Çarşamba

[CH2] 19-20 Nisan Mayinna Promosyon Paketleri

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasının en cömert ve tartışmasız en güzel OOK'sı Mayinna, bu hafta da sizler için birbirinden güzel paketleri satışa sunuyor olacak. Güzelliği kadar cömertliğini de oyunculara gösteren Mayinna, satışa sunmuş olduğu paketleri sadece 1 gün ile sınırlandırmış.

Bu hafta Mayinna'nın Özel Promosyon Paketleri'nde;




19 Nisan tarihinde satışa çıkacak olan "Zodyak Güçlendirme Paketi" yer almaktadır. Ekipmanlarınız üzerinde yapmış olduğunuz Zodyak Damgalama için gerekli olan kristallerin çıktığı bu paket, sizleri daha da güçlü kılacak. Sadece 5 Gümüş Hanlık Parası'na satışa çıkacak olan bu paketin içerisinden rastgele olarak; "Satürn Kristali", "Uranüs Kristali" ya da "Neptün Kristali" çıkmaktadır.


















20 Nisan tarihinde ise oyuncularımızın uzun süredir beklediği bir binek olan, Altın Aslan satışa sunulacaktır. Diğer bineklere ve oyuncu hızlarına göre %85 daha fazla hareket hızı kazandırmaktadır.

Altın Aslan'ın sahip olduğu aktif ve pasif yetenekler;

Seviye 3 Dörtnala Koşma: Hareket Hızını %85 arttırır.

Seviye 1 Korkusuzluk: Tüm hasarları 10 saniye boyunca %60 düşürür.

Seviye 1 Yenilmezlik: Tüm saldırılara karşı 3 saniye boyunca bağışıklık kazandırır.

Altın Aslan'a 1,5 Altın Hanlık Parası karşılığında, Ödül Görevcisi Mayinna'dan alabilirsiniz. Her hesap sahibi Altın Aslan'dan sadece 2 adet alabilir. Altın Aslanlarınızı çiftleştirmek ve daha güçlü bir binek elde etmek istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!

Altın Aslan ile ilgili yapılmış olan tanıtıcı videoyu da sizlerle paylaşıyorum.


Bu blog yazımın da sonuna gelirken, Cengizhan oyununu henüz indirmemiş olan oyuncularımız, Cengizhan oyunu indir kısmından oyunumuzu indirerek, aramıza dahil olabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder