28 Nisan 2013 Pazar

[CH2] 26-27 Nisan Mayinna Promosyonları


Merhaba arkadaşlar,

Sizlere bu hafta Cengiz Han 2 dünyasında ki yeni Mayinna promosyonundan bahsedeceğim. Cengiz Han 2 dünyasının en cömert ve tartışmasız en güzel OOK'sı olan Mayinna, özel günlerde ve sınırlı sayıda satışa sunmuş olduğu eşyalar birçok cesur savaşçıyı değerli ve yenilmez kılıyor. Bu etkinliğimizde de oyunda henüz bulunmayan “Dev Çanta” ve “Tatil Paketi”nden oluşuyor.  Özellikle “Dev Çanta”yı hiç biriniz kaçırmayın. 36 bölmeli olan bu çanta size çok büyük avantaj sağlayacaktır.




26 Nisan - Dev Çanta(36 Bölmeli)

Cengiz Han 2 dünyasında yer alan en büyük çanta şimdi Mayinna'da satışa çıkıyor. Henüz oyun içerisinde üretimi bile bulunmayan bu 36 bölmeli özel çantaya sahip olabilmeniz için sadece 1 gününüz var. 

Bu eşsiz çantaya 26 Nisan Cuma günü, Mayinna'dan “250 Gümüş Hanlık Parası” karşılığında sahip olabilirsiniz. Dev Çanta'yı Mayinna'dan sadece 1 kez satın alabilirsiniz.

27 Nisan - Tatil Paketi

Tatil Paketi sadece 27 Nisan'a özel Mayinna'ya geliyor. Bu paket içerisinden Moğol Parası ve Nakit Mağaza'da yer alan birçok eşyaya sahip olabilirsiniz. Bu eşsiz pakete 27 Nisan Cumartesi günü, Mayinna'dan 12,5 Gümüş Hanlık Parası karşılığında sahip olabilirsiniz. Bu paketi Mayinna'dan limitsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bu hafta size Mayinna’da satışa sunulacak süper kampanyaları anlatmaya çalıştım. Sizde hala Cengizhan oyunu indirmediyseniz, hemen üye olarak oyuna hızlıca başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder