29 Ocak 2014 Çarşamba

27 Ocak Cengiz Han 2 Canlı Yayını

Selamlar...


Cengiz Han 2 ekibi olarak ilk defa bu kadar büyük bir prodüksiyonlu canlı yayına imza atmış bulunuyoruz. 27 Ocak tarihinde gerçekleştirdiğimiz canlı yayında, sunucularımız aynı zamanda birleşme sürecindeydi. Hem bu süreci anlatmak, oyuncularımızın kafalarındaki soruları yanıtlamak hem de bolca hediyeler dağıtmak için kameraların karşısına geçtik.

Ben Rinion, Mullrian ve Aranel'in katıldığı, Lady Faon'un sunuculuğunu üstlendiği canlı yayın hem çok eğlenceli hem de oyuncularımız için çok heyecanlı geçti diyebilirim. Birbirinden farklı 7 bineğin hediye edildiği, Çürük Ruh, Dev Çanta gibi ekipmanlarında oyuncularımızla buluşturulduğu bu canlı yayın, #ülkeninhakimi hashtagi ile Joygame tarihinde en hızlı TT(Trend Topic) listesine giren oyunlarımız arasında ilk sırayı çekti.

Sizlerin tweetleri ile birlikte üst sıralara taşındığımız bu canlı yayında Türkiye'de 3, Worldwide(Dünya'da) 3 hashtagimiz Trend Topic listesine giriş yaptı. :) Bizleri destekleyen ve Cengiz Han 2 için emek veren tüm oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ederim. :)

Canlı yayınımızı izleyemeyenler ya da tekrar izlemek isteyenler;

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan oyununu henüz indirmemiş olanlar Cengiz han indirme bölümünden oyunumuzu indirebilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder